rutti Skrevet 5. februar 2005 #1 Skrevet 5. februar 2005 Har mye egg stående i kjøleskapet og må få brukt dette opp. Oppskrifter og erfaring`?
Brunhilde Skrevet 5. februar 2005 #2 Skrevet 5. februar 2005 Har ikke oppskrift foran meg, men jeg pleier å lage sukkerbrød når jeg har mye egg. Greit å ha i fryseren til et selskap.
Arkana Skrevet 5. februar 2005 #3 Skrevet 5. februar 2005 Skuffkake 5 egg 4,5 kopper sukker 1,5 kopper smeltet smør 3 kopper melk 6 kopper hvetemel 6 ts bakepulver Egg og sukker piskes til eggedosis. Tilsett det tørre vekselvis med melk. Hell i godt smurt stor langpanne og stek ved 180* i ca. 20 minutter. Brownies 400 g mørk sjokolade 340 g smør 8 dl sukker 8 egg 4 ts vaniljesukker 5 dl hvetemel Smelt smør og sjokolade i en gryte på svak varme. Ha i sukker, egg og vaniljesukker og bland godt sammen. Rør i hvetemel. Hell røren i en stor langpanne. Stek ved 175 grader i ca 50 minutter. Stor eplekake 600 g mykt smør 600 g sukker 600 g hvetemel 4-5 ts bakepulver 10 egg 10 ss kaldt vann 10 epler sukker, kanel og hakkede mandler Rør smør og sukker lyst og lett. Bland inn hvetemel, bakepulver og egg. Kaldt vann røres i til slutt. Hell røren i en stor langpanne. Legg over eplebåter og dryss på sukker, kanel og hakkede mandler. Stek ved 180 grader, på nederste rille i 35-40 minutter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå