rutti Skrevet 5. februar 2005 #1 Skrevet 5. februar 2005 Har kjøpt noe rød chili som jeg brukte til en spesiell rett., Nå har jeg endel liggende i kjøleskapet. Hvor lenge kan de ligge? Noen tips til hva jeg kan bruke de til= Oppskrifter mottakes med takk!
Gjest Anonymous Skrevet 5. februar 2005 #2 Skrevet 5. februar 2005 Chilli kan tilsettes de aller fleste middagsretter! Bruk det til å "spice" opp kjøttsauser (til pizza, pasta o.l.) eller ha det finhakket i salsa. Ellers kan du lage hjemmelaget dipp (hvitløk+ chilli+ krydder i rømme), ha litt i kjøttet når du lager taco eller sammen med fisk i folie! Det er uendelige muligheter, bare prøv deg frem!
Gjest Embla s Skrevet 5. februar 2005 #3 Skrevet 5. februar 2005 Chili er som pepper - kan brukes "til alt" Jeg klipper chili i kjøttdeigretter (kjøttdeig og spagetthi osv), alle mulige wook-retter, supper etc. Bruker også chili i karbonader (chiliburgere!). Fjerner du frøene blir chiliene milde og nesten litt søte. Kan også riste hakket chili og frø og marinere det i olje til en chiliolje!
Catlin Skrevet 5. februar 2005 #4 Skrevet 5. februar 2005 jeg bruker også chilli i omtrent alt jeg lager. Spicer opp gryteretter jeg kjøper på glass og i pakker, wok, stekt ris, indisk kylling. Løk, paprika og chilli - det er liksom det jeg MÅ ha i huset. Bruker det i mye.
Gjest Anonymous Skrevet 7. februar 2005 #7 Skrevet 7. februar 2005 Har kjøpt noe rød chili som jeg brukte til en spesiell rett.' date=' Nå har jeg endel liggende i kjøleskapet. Hvor lenge kan de ligge? [/quote'] Et godt tips er å fryse friske chili hvis det er flere i pakken enn du trenger. Frys dem som de er, eller del i to på langs og fjern frøene, hvis du foretrekker det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå