Gå til innhold

Kan man lage dronning maud dessert med farge?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan man bruke konditorfarge eller pastafarge i dronning maud dessert?
Den inneholder pisket krem og eggedosis + gelatin. er det noe av dette som vil reagere negativt med farge?

For dere som ikke kjenner til desserten men allikevel vil hjelpe, kan dere se oppskriften her:
http://www.detsoteliv.no/oppskrift/dronning-maud-pudding

image.thumb.png.a1f7eff84292a248047bf7ad4344d423.png

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Tror ikke det skal gjøre noen forskjell

Anonymkode: c8644...5a2

Gjest Daryl Dixon
Skrevet

Noen dråper konditorfarge gjør nok ikke noe forskjell på smak. Men hvorfor vil du det?

Skrevet

Nå minnet du meg om at jeg burde lage den igjen, - har 1/2 l fløte på lager (kjøpt på tilbud), og den desserten er supergod! :)

Det går fint an å ha konditorfarge/Wilton oppi der. Jeg hadde det oppi ostekake bare for å få litt variasjon, - litt kjedelig med hvitt hele tiden.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...