Teardrop Skrevet 7. januar 2018 #1 Skrevet 7. januar 2018 Kan man bruke konditorfarge eller pastafarge i dronning maud dessert? Den inneholder pisket krem og eggedosis + gelatin. er det noe av dette som vil reagere negativt med farge? For dere som ikke kjenner til desserten men allikevel vil hjelpe, kan dere se oppskriften her:http://www.detsoteliv.no/oppskrift/dronning-maud-pudding
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2018 #2 Skrevet 7. januar 2018 Tror ikke det skal gjøre noen forskjell Anonymkode: c8644...5a2
Gjest Daryl Dixon Skrevet 7. januar 2018 #3 Skrevet 7. januar 2018 Noen dråper konditorfarge gjør nok ikke noe forskjell på smak. Men hvorfor vil du det?
Hanne67 Skrevet 13. januar 2018 #4 Skrevet 13. januar 2018 Nå minnet du meg om at jeg burde lage den igjen, - har 1/2 l fløte på lager (kjøpt på tilbud), og den desserten er supergod! Det går fint an å ha konditorfarge/Wilton oppi der. Jeg hadde det oppi ostekake bare for å få litt variasjon, - litt kjedelig med hvitt hele tiden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå