lemoncake Skrevet 7. januar 2018 #1 Del Skrevet 7. januar 2018 (endret) Hva slags tilbehør har man til torskerogn ? I oppveksten husker jeg at vi hadde potet og smeltet smør, blant annet. Sikkert noe grønnsaker også. Men jeg spiser ikke smør så for meg var en slik middag veldig tørr. Så derfor spør jeg dere. Kanskje det er en god saus som passer fint. Endret 7. januar 2018 av Jolen77 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2018 #2 Del Skrevet 7. januar 2018 Vi hadde alltid poteter, smeltet smør og råkostsalat om jeg husker riktig. Spiser du andre meieriprodukter? I så fall vil jeg tro det er godt med en rømmesaus med urter og sitron. Remulade, hvitløkssaus o.l. passer sikkert også godt. Hollandaise blir kanskje kræsj i "stil", men sikkert ikke i smak. Ellers er det sikkert godt med en grønnsakspure til, f.eks. ertepure eller gulrot og/eller pastinakkpure. Da blir kanskje behovet for saus litt mindre? Anonymkode: 4c999...f56 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lemoncake Skrevet 7. januar 2018 Forfatter #3 Del Skrevet 7. januar 2018 Takk for tips. Det er kun smør jeg ikke spiser. Så meieriprodukter går fint 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2018 #4 Del Skrevet 7. januar 2018 Nå fikk jeg lyst på torskerogn. Det har jeg ikke spist på mange, mange år. Anonymkode: 4c999...f56 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvist Skrevet 8. januar 2018 #5 Del Skrevet 8. januar 2018 Jeg eeelsker torskerogn. Spiser det med poteter, grønnsaker og tomatsaus. Rosenkål eller gulrøtter synes jeg er best. Brun saus går også. Litt som til fiskekaker. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2018 #6 Del Skrevet 8. januar 2018 Vi pleier ha det sammen med kålrabistapp (med litt gulrøtter i også), eller søtpotetstapp, med kokte poteter og stekt torsk. Anonymkode: ab36f...3cd 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sugemerke Skrevet 8. januar 2018 #7 Del Skrevet 8. januar 2018 I min verden er torskerognen tilbehøret. Og den kommer ikke fra boks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sk57 Skrevet 16. januar 2018 #8 Del Skrevet 16. januar 2018 Stekt løk og gulrotstuing syntes jeg er godt til.+ Potet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå