Gå til innhold

Torskerogn


lemoncake

Anbefalte innlegg

Hva slags tilbehør har man til torskerogn ?  

I oppveksten husker jeg at vi hadde potet og smeltet smør, blant annet. Sikkert noe grønnsaker også. Men jeg spiser ikke smør så for meg var en slik middag veldig tørr. Så derfor spør jeg dere. Kanskje det er en god saus som passer fint. :)

 

 

A3B0C7FA-4CAA-4CCA-B3AA-22D5356AB983.png

Endret av Jolen77
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Vi hadde alltid poteter, smeltet smør og råkostsalat om jeg husker riktig. 

Spiser du andre meieriprodukter? I så fall vil jeg tro det er godt med en rømmesaus med urter og sitron. Remulade, hvitløkssaus o.l. passer sikkert også godt. Hollandaise blir kanskje kræsj i "stil", men sikkert ikke i smak. 

Ellers er det sikkert godt med en grønnsakspure til, f.eks. ertepure eller gulrot og/eller pastinakkpure. Da blir kanskje behovet for saus litt mindre? 

Anonymkode: 4c999...f56

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for tips. Det er kun smør jeg ikke spiser. Så meieriprodukter går fint 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Nå fikk jeg lyst på torskerogn. Det har jeg ikke spist på mange, mange år. :a034:

Anonymkode: 4c999...f56

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg eeelsker torskerogn. Spiser det med poteter, grønnsaker og tomatsaus. Rosenkål eller gulrøtter synes jeg er best. 

Brun saus går også. Litt som til fiskekaker.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Vi pleier ha det sammen med kålrabistapp (med litt gulrøtter i også), eller søtpotetstapp, med kokte poteter og stekt torsk. 

Anonymkode: ab36f...3cd

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...