Gå til innhold

Er double cream og kremfløte det samme?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker av og til utlandske oppskrifter og der står det ofte double cream, er det samme som kremfløte?

Anonymkode: dc74d...5b6

Videoannonse
Annonse
Gjest ISeeYouCreep
Skrevet (endret)

w

Endret av Nasse Nøff ❤
Skrevet (endret)
23 minutter siden, Nasse Nøff ❤ skrev:

Nei, double cream har høyere fettinnhold enn vanlig kremfløte og matfløte. Edit: men det kan brukes som erstatning men blir fortsatt ikke det samme. 

Er det noe man kan tilsette i kremfløten slik at det blir høyere fettinnhold?

Endret av Freesia97
Gjest ISeeYouCreep
Skrevet (endret)
Freesia97 skrev (På 6.1.2018 den 21.06):

Er det noe man kan tilsette i kremfløten slik at det blir høyere fettinnhold?

 

Endret av Nasse Nøff ❤
Skrevet (endret)
27 minutter siden, Freesia97 said:

Er det noe man kan tilsette i kremfløten slik at det blir høyere fettinnhold?

Usalta smør

Endret av GauteS
Skrevet
1 time siden, Nasse Nøff ❤ skrev:

Har googlet det før og fant ingenting. En person skrev et sted at man kunne koke det ihjel, slik at det ble tykkere... men da blir det jo bare tykk fløte og ikke ekstra fett slik som double cream. 

Hvis man koker det blir det jo som clotted cream tror jeg.

Gjest ISeeYouCreep
Skrevet (endret)
Freesia97 skrev (På 6.1.2018 den 23.04):

Hvis man koker det blir det jo som clotted cream tror jeg.

 

Endret av Nasse Nøff ❤
Skrevet

Hvor får man kjøpt det?

AnonymBruker
Skrevet
15 hours ago, skrue said:

Double cream: 48% fett  Kremfløte: 38% fett

Altså kremfløte pluss en femtedel smør = double cream

Anonymkode: 0e913...c41

AnonymBruker
Skrevet
På 6.1.2018 den 21.25, Nasse Nøff ❤ skrev:

Har googlet det før og fant ingenting. En person skrev et sted at man kunne koke det ihjel, slik at det ble tykkere... men da blir det jo bare tykk fløte og ikke ekstra fett slik som double cream. 

Jo, fettinnholdet blir selvsagt høyere fordi en del av vannet fordamper ved koking. Blir selvsagt ikke helt det samme, men funker fint om man trenger det til en varmrett, saus e.l. 

Anonymkode: b42b9...786

  • Liker 2
Gjest ISeeYouCreep
Skrevet (endret)
AnonymBruker skrev (På 8.1.2018 den 14.15):

Jo, fettinnholdet blir selvsagt høyere fordi en del av vannet fordamper ved koking. Blir selvsagt ikke helt det samme, men funker fint om man trenger det til en varmrett, saus e.l. 

Anonymkode: b42b9...786

 

Endret av Nasse Nøff ❤
Skrevet
On 6.1.2018 at 8:41 PM, AnonymBruker said:

Jeg bruker av og til utlandske oppskrifter og der står det ofte double cream, er det samme som kremfløte?

Anonymkode: dc74d...5b6

Kanskje ikke helt det samme, men greit nok.

Blir litt som at man ikke får melk av Jearsy-ku her i Norge.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...