AnonymBruker Skrevet 6. januar 2018 #1 Skrevet 6. januar 2018 Jeg bruker av og til utlandske oppskrifter og der står det ofte double cream, er det samme som kremfløte? Anonymkode: dc74d...5b6
Gjest ISeeYouCreep Skrevet 6. januar 2018 #2 Skrevet 6. januar 2018 (endret) w Endret 16. november 2023 av Nasse Nøff ❤
Freesia97 Skrevet 6. januar 2018 #3 Skrevet 6. januar 2018 (endret) 23 minutter siden, Nasse Nøff ❤ skrev: Nei, double cream har høyere fettinnhold enn vanlig kremfløte og matfløte. Edit: men det kan brukes som erstatning men blir fortsatt ikke det samme. Er det noe man kan tilsette i kremfløten slik at det blir høyere fettinnhold? Endret 6. januar 2018 av Freesia97
Gjest ISeeYouCreep Skrevet 6. januar 2018 #4 Skrevet 6. januar 2018 (endret) Freesia97 skrev (På 6.1.2018 den 21.06): Er det noe man kan tilsette i kremfløten slik at det blir høyere fettinnhold? Endret 16. november 2023 av Nasse Nøff ❤
GauteS Skrevet 6. januar 2018 #5 Skrevet 6. januar 2018 (endret) 27 minutter siden, Freesia97 said: Er det noe man kan tilsette i kremfløten slik at det blir høyere fettinnhold? Usalta smør Endret 6. januar 2018 av GauteS
Freesia97 Skrevet 6. januar 2018 #6 Skrevet 6. januar 2018 1 time siden, Nasse Nøff ❤ skrev: Har googlet det før og fant ingenting. En person skrev et sted at man kunne koke det ihjel, slik at det ble tykkere... men da blir det jo bare tykk fløte og ikke ekstra fett slik som double cream. Hvis man koker det blir det jo som clotted cream tror jeg.
Gjest ISeeYouCreep Skrevet 6. januar 2018 #7 Skrevet 6. januar 2018 (endret) Freesia97 skrev (På 6.1.2018 den 23.04): Hvis man koker det blir det jo som clotted cream tror jeg. Endret 16. november 2023 av Nasse Nøff ❤
skrue Skrevet 7. januar 2018 #8 Skrevet 7. januar 2018 https://whatscookingamerica.net/Sauces_Condiments/CreamDefinitions.htm Double cream: 48% fett Kremfløte: 38% fett
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2018 #10 Skrevet 8. januar 2018 15 hours ago, skrue said: Double cream: 48% fett Kremfløte: 38% fett Altså kremfløte pluss en femtedel smør = double cream Anonymkode: 0e913...c41
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2018 #11 Skrevet 8. januar 2018 På 6.1.2018 den 21.25, Nasse Nøff ❤ skrev: Har googlet det før og fant ingenting. En person skrev et sted at man kunne koke det ihjel, slik at det ble tykkere... men da blir det jo bare tykk fløte og ikke ekstra fett slik som double cream. Jo, fettinnholdet blir selvsagt høyere fordi en del av vannet fordamper ved koking. Blir selvsagt ikke helt det samme, men funker fint om man trenger det til en varmrett, saus e.l. Anonymkode: b42b9...786 2
Gjest ISeeYouCreep Skrevet 8. januar 2018 #12 Skrevet 8. januar 2018 (endret) AnonymBruker skrev (På 8.1.2018 den 14.15): Jo, fettinnholdet blir selvsagt høyere fordi en del av vannet fordamper ved koking. Blir selvsagt ikke helt det samme, men funker fint om man trenger det til en varmrett, saus e.l. Anonymkode: b42b9...786 Endret 16. november 2023 av Nasse Nøff ❤
T-Rex Skrevet 8. januar 2018 #13 Skrevet 8. januar 2018 On 6.1.2018 at 8:41 PM, AnonymBruker said: Jeg bruker av og til utlandske oppskrifter og der står det ofte double cream, er det samme som kremfløte? Anonymkode: dc74d...5b6 Kanskje ikke helt det samme, men greit nok. Blir litt som at man ikke får melk av Jearsy-ku her i Norge.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå