AnonymBruker Skrevet 2. januar 2018 #21 Skrevet 2. januar 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vet, det er huden til grisene. Anonymkode: d2992...693 Nei Anonymkode: 02867...d0a
Freesia97 Skrevet 2. januar 2018 #22 Skrevet 2. januar 2018 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Er norwegia osten (oransje) animalsk løpe på?..... om det ikke er animalsk løpe skal jeg se etter milrobiell løpe på innholdet da? Anonymkode: d2992...693 Tror Tine bruker mikrobiell løpe i Norvegia og i de aller fleste ostene siden 2017. https://www.tine.no/tineingrediens/fagartikler/tine-går-over-til-bruk-av-mikrobiell-løpe-i-sin-osteproduksjon
AnonymBruker Skrevet 2. januar 2018 #23 Skrevet 2. januar 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Nei Anonymkode: 02867...d0a Hva da? Anonymkode: d2992...693
AnonymBruker Skrevet 2. januar 2018 #24 Skrevet 2. januar 2018 Men jeg skjønner ikke TS, er du veganer eller vegetarianer? Anonymkode: 9a91a...fae
AnonymBruker Skrevet 2. januar 2018 #25 Skrevet 2. januar 2018 1 minutt siden, Freesia97 skrev: Tror Tine bruker mikrobiell løpe i Norvegia og i de aller fleste ostene siden 2017. https://www.tine.no/tineingrediens/fagartikler/tine-går-over-til-bruk-av-mikrobiell-løpe-i-sin-osteproduksjon På linken står det at i alle år har de brukt animalsk men hvorfor står det mikrobiell da på norwegia? Anonymkode: d2992...693
AnonymBruker Skrevet 2. januar 2018 #26 Skrevet 2. januar 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Men jeg skjønner ikke TS, er du veganer eller vegetarianer? Anonymkode: 9a91a...fae Vegetarianer Anonymkode: d2992...693
Freesia97 Skrevet 2. januar 2018 #27 Skrevet 2. januar 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: På linken står det at i alle år har de brukt animalsk men hvorfor står det mikrobiell da på norwegia? Anonymkode: d2992...693 Ja, Tine har brukt animalsk løpe i de aller fleste ostene helt til 2017. Fra det har de begynt å bruke mikrobiell løpe i de aller fleste ostene. Det er bare å se på ingredinse listen; der står det nesten alltid om det blir brukt animalsk eller mikrobiell (vegetarisk) løpe. I alle Synnøve sine oster blir det brukt mikrobiell løpe så de er vegetariske. 1
AnonymBruker Skrevet 2. januar 2018 #28 Skrevet 2. januar 2018 Akkurat nå, Freesia97 skrev: Ja, Tine har brukt animalsk løpe i de aller fleste ostene helt til 2017. Fra det har de begynt å bruke mikrobiell løpe i de aller fleste ostene. Det er bare å se på ingredinse listen; der står det nesten alltid om det blir brukt animalsk eller mikrobiell (vegetarisk) løpe. I alle Synnøve sine oster blir det brukt mikrobiell løpe så de er vegetariske. Oki, norwegia å. Anonymkode: d2992...693
AnonymBruker Skrevet 2. januar 2018 #29 Skrevet 2. januar 2018 Hvordan vet jeg om Mysen er vegetarisk? Anonymkode: d2992...693
Freesia97 Skrevet 2. januar 2018 #30 Skrevet 2. januar 2018 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Oki, norwegia å. Anonymkode: d2992...693 Ja, norvegia inneholder mikrobiell (vegetarisk løpe) Kilde: https://www.tine.no/merkevarer/norvegia/produkter/norvegia
Freesia97 Skrevet 2. januar 2018 #31 Skrevet 2. januar 2018 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvordan vet jeg om Mysen er vegetarisk? Anonymkode: d2992...693 http://veg-veg.no/vegetar/dinespørsmål/er_myse_alltid_vegetarisk
AnonymBruker Skrevet 2. januar 2018 #32 Skrevet 2. januar 2018 Hva er melkepulver? Og er mysepulver det samme som myse? Anonymkode: d2992...693
Freesia97 Skrevet 2. januar 2018 #33 Skrevet 2. januar 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hva er melkepulver? Og er mysepulver det samme som myse? Anonymkode: d2992...693 Melkepulver er det samme som tørrmelk. Det lages vanligvis av enten helmelk eller skummetmelk. Melkepulver er ikke tilsatt ingredienser som er uegnet for vegetarianere, slik som gelatin og så videre, og det er dermed et vegetarisk produkt.
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2018 #34 Skrevet 3. januar 2018 Ting vegetarianere ikke kan spise: Kjøtt, fisk fugl, gelatin, karmin, bløtdyr, kjøttaroma, kjøtt/kyllingkraft, insekter, smult. Mulig at jeg har glemt noe, men det er som regel dette Anonymkode: fd76d...ba2
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2018 #35 Skrevet 3. januar 2018 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Ting vegetarianere ikke kan spise: Kjøtt, fisk fugl, gelatin, karmin, bløtdyr, kjøttaroma, kjøtt/kyllingkraft, insekter, smult. Mulig at jeg har glemt noe, men det er som regel dette Anonymkode: fd76d...ba2 Takk, hva er smult Anonymkode: d2992...693
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2018 #36 Skrevet 3. januar 2018 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Takk, hva er smult Anonymkode: d2992...693 Fisk fugl? Anonymkode: d2992...693
Gjest Zeitgeist Skrevet 3. januar 2018 #37 Skrevet 3. januar 2018 20 minutter siden, AnonymBruker skrev: Takk, hva er smult Anonymkode: d2992...693 https://no.wikipedia.org/wiki/Smult
pepsimaxtakk Skrevet 3. januar 2018 #38 Skrevet 3. januar 2018 (endret) 23 timer siden, AnonymBruker skrev: Hva da? Anonymkode: d2992...693 Gelatin er utvunnet fra knokler, sener og hud. Endret 3. januar 2018 av pepsimaxtakk
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2018 #39 Skrevet 4. januar 2018 19 timer siden, pepsimaxtakk skrev: Gelatin er utvunnet fra knokler, sener og hud. Og ikke bare fra gris. Anonymkode: 02867...d0a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå