AnonymBruker Skrevet 1. januar 2018 #1 Skrevet 1. januar 2018 Jeg steker en kalkunfilet og da jeg hadde brunet den og stukket inn steketermometeret (digitalt) sier den 25 grader. Jeg stiller den i på 67 grader og setter den i ovnen og etter bare 10 minutter piper den og sier kalkunen har oppnådd ønsket temperatur. Er termometeret ødelagt eller er det et eller annet jeg ikke har skjønt med den? Jeg hadde heldigvis en gammeldags type liggende som jeg har brukt og den ser ut til å vise riktig, men den er litt mer tungvindt å bruke siden jeg må åpne ovnsdøren og kikke inn og selv følge med når den er ferdig. Anonymkode: b9345...d96
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå