Gå til innhold

Fastelavensboller


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

Brukes vanlig bolleoppskrift til fastelavnsboller, eller er det noe eget med de? Hvis noen har en god oppskrift, så blir jeg glad for å få en. Jeg er helt grønn på baking, så hvis det står hva som skal smeltes og røres hver for seg og hvor lenge det skal heves osv blir jeg veldig glad :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har bare brukt vanlige boller med kremfyll og melisdryss. Her regnes berlinerboller også som fastelavensboller, men de blir jo litt annerledes da. De bare kjøper jeg hos bakeren! :wink:

Skrevet
Når er det fastelaven``

Førstkommende søndag. :wink:

Gjest Anonymous
Skrevet

Førstkommende søndag. :wink:

Og alltid syv uker før 1. påskedag om jeg ikke feil

Skrevet

Jeg lager fastelavensboller med vaniljefyll eller sjokoladebiter inni.

Gjest Anonymous
Skrevet

Jeg bruker vanlige hjemmebakte hveteboller til fastelavn. Jeg deler dem i to og legger et ca. 2 mm lag med marsipan inni. Så fyller jeg med pisket krem tilsatt vanilje (ekte selvsagt) og litt sukker.

Melisdryss på toppen! nam nam nam...

Gjest Anonymous
Skrevet
Jeg bruker vanlige hjemmebakte hveteboller til fastelavn. Jeg deler dem i to og legger et ca. 2 mm lag med marsipan inni. Så fyller jeg med pisket krem tilsatt vanilje (ekte selvsagt) og litt sukker.

Melisdryss på toppen! nam nam nam...

Etter det der kan det jammen trenges noen uker faste ja :ler: hmm, lurer på om jeg ikke skal lage noe slikt allikevel

Skrevet

Jeg bruker min vanlige bolledeig (se tråden "luftige hveteboller", men rasper marsipan som jeg visper inn i kremen. Eller så bruker jeg vanlig krem og rørte jordber på bollen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...