AnonymBruker Skrevet 23. desember 2017 #1 Skrevet 23. desember 2017 Vanligvis steker jeg den på julaften, men det får jeg ikke tid til i morgen. Soørsmålet er hvordan får jeg svoren til å forbli hard til middagen i morgen også? Er så redd den vil bli myk. Anonymkode: 63c82...598
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2017 #2 Skrevet 23. desember 2017 Kan du ikke halvsteke den idag og gjøre ferdig imorgon? Svoren blir vel neppe sprø til imorgen... Anonymkode: 63165...57d
visp Skrevet 23. desember 2017 #3 Skrevet 23. desember 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Vanligvis steker jeg den på julaften, men det får jeg ikke tid til i morgen. Soørsmålet er hvordan får jeg svoren til å forbli hard til middagen i morgen også? Er så redd den vil bli myk. Anonymkode: 63c82...598 Det er viktig at ribba får avkjølt seg helt før du pakker den inn ellers får du ikke sprø svor imorgen. Moren min skjærer av svoren og oppbevarer den i matpapir i kjøleskap til dagen etter. Deretter varmer hun det litt i stekepanne. Er alltid sprø (svoren altså; ikke mamma). 3
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2017 #4 Skrevet 23. desember 2017 Bruk grillen på svoren i morgen. Anonymkode: 769db...cd5
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2017 #5 Skrevet 23. desember 2017 Hvorfor må svoren være sprø? Anonymkode: 24186...0ab
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå