Gå til innhold

Steker ribbe idag, men skal spise den i morgen


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vanligvis steker jeg den på julaften, men det får jeg ikke tid til i morgen.

Soørsmålet er hvordan får jeg svoren til å forbli hard til middagen i morgen også? Er så redd den vil bli myk.

Anonymkode: 63c82...598

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kan du ikke halvsteke den idag og gjøre ferdig imorgon? Svoren blir vel neppe sprø til imorgen... 

Anonymkode: 63165...57d

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Vanligvis steker jeg den på julaften, men det får jeg ikke tid til i morgen.

Soørsmålet er hvordan får jeg svoren til å forbli hard til middagen i morgen også? Er så redd den vil bli myk.

Anonymkode: 63c82...598

Det er viktig at ribba får avkjølt seg helt før du pakker den inn ellers får du ikke sprø svor imorgen.

Moren min skjærer av svoren og oppbevarer den i matpapir i kjøleskap til dagen etter. Deretter varmer hun det litt i stekepanne. Er alltid sprø (svoren altså; ikke mamma).

  • Liker 3
Skrevet

Bruk grillen på svoren i morgen.

Anonymkode: 769db...cd5

Skrevet

Hvorfor må svoren være sprø? 

Anonymkode: 24186...0ab

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...