AnonymBruker Skrevet 23. desember 2017 #1 Skrevet 23. desember 2017 Hei! Første gang jeg lager steik dagen før, skal varme den opp i ovnen før servering imorgen. Skal den skjæres opp i skiver i dag eller blir den tørr? Anonymkode: 1bc98...b4c
visp Skrevet 23. desember 2017 #2 Skrevet 23. desember 2017 Jeg pleier å skjære den opp dagen etter og pakker skivene inn i aluminiumsfolie før jeg varmer det i ovnen (ikke så veldig sterk varme- 100 grader en stund. Da blir det saftig og fint for det "dampes" litt. Det vil jo ta veldig lang tid å varme opp en hel klump.
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2017 #3 Skrevet 23. desember 2017 Tusentakk for svar, da gjør jeg det ☺️ Anonymkode: 1bc98...b4c
visp Skrevet 23. desember 2017 #4 Skrevet 23. desember 2017 Det blir nok bra. Det er stort sett skinkestek jeg har gjort dette med, men regner med at alt av stek går bra. Regner med at det ikke er ribbe du snakker om? For da må svoren behandles annerledes dagen etter.
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2017 #5 Skrevet 23. desember 2017 11 minutter siden, visp skrev: Det blir nok bra. Det er stort sett skinkestek jeg har gjort dette med, men regner med at alt av stek går bra. Regner med at det ikke er ribbe du snakker om? For da må svoren behandles annerledes dagen etter. Er røkt svinekam, ribba lages imorgen ☺️ Anonymkode: 1bc98...b4c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå