Gå til innhold

Lager steik dagen før, skjære opp eller ikke?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Første gang jeg lager steik dagen før, skal varme den opp i ovnen før servering imorgen. Skal den skjæres opp i skiver i dag eller blir den tørr? 

Anonymkode: 1bc98...b4c

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg pleier å skjære den opp dagen etter og pakker skivene inn i aluminiumsfolie før jeg varmer det i ovnen (ikke så veldig sterk varme- 100 grader en stund. Da blir det saftig og fint for det "dampes" litt. Det vil jo ta veldig lang tid å varme opp en hel klump.

Skrevet

Tusentakk for svar, da gjør jeg det ☺️

Anonymkode: 1bc98...b4c

Skrevet

Det blir nok bra. Det er stort sett skinkestek jeg har gjort dette med, men regner med at alt av stek går bra. Regner med at det ikke er ribbe du snakker om? For da må svoren behandles annerledes dagen etter.

Skrevet
11 minutter siden, visp skrev:

Det blir nok bra. Det er stort sett skinkestek jeg har gjort dette med, men regner med at alt av stek går bra. Regner med at det ikke er ribbe du snakker om? For da må svoren behandles annerledes dagen etter.

Er røkt svinekam, ribba lages imorgen ☺️

Anonymkode: 1bc98...b4c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...