Gå til innhold

Skum


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Som en matinteressert person så følger jeg med på matprogrammer på tv, leser blader osv. Noe jeg har registrert i det siste er at fler og fler kokker lager skumsaus, noe jeg syns er utrolig ekkelt. Det ser ut som foruresnsning... Noen som har spist skum? Parmesanskum, sitronskum, basilikumskum... Selv navnet er ekkelt.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hm, det har jeg aldri hørt om.

Gjest Anonymous
Skrevet

Jeg har spist det og det er godt!

(Synes egentlig ikke det høres ekkelt ut heller...)

Skrevet

Jeg synes ikke det er noe ekkelt ved det. Personlig foretrekker jeg vanlige tykke sauser, men skumsauser er godt det også.

Gjest Anonymous
Skrevet

Ofte godt på smak, men syns ikke tekstur og smak stemmer helt. Teksturmessig får jeg dessertassosiasjoner, smaksmessig tenker jeg på kraft,dresseing eller suppe. Kokkene lager skummet ved å tilsette kullsyre fra sifong. Det er vel et forsøk på å kombinere uventede smaker og teksturer (skal jo noe til å finne opp nytt krutt på området...).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...