Gjest Solstråletårer Skrevet 19. desember 2017 #1 Skrevet 19. desember 2017 Skal deigen være så tung eller har jeg gjort noe feil.
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2017 #2 Skrevet 19. desember 2017 Hvilken julekake mener du? Anonymkode: aa09a...b14
Gjest Solstråletårer Skrevet 19. desember 2017 #3 Skrevet 19. desember 2017 Julekake den med sukat og rosiner
Gjest Catalina Culès Skrevet 19. desember 2017 #4 Skrevet 19. desember 2017 Er ikke helt sikker men tror deigen skal være luftig, om deigen er tung har det vel lett for at julekaka blir kompakt.
Gjest Solstråletårer Skrevet 19. desember 2017 #5 Skrevet 19. desember 2017 Første gang jeg lager det. Følgte oppskrifta. Men det ble en murstein av en deig som smuldret nesten opp da jeg knadde
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2017 #6 Skrevet 19. desember 2017 Høres ut som du har for lite væske. Anonymkode: ca808...22b 1
Gjest Solstråletårer Skrevet 19. desember 2017 #7 Skrevet 19. desember 2017 Ja og det væste var at jeg hadde dobblet det det sto i oppskrift . Prøver meg på ny deig jeg
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2017 #8 Skrevet 19. desember 2017 1 time siden, Solstråletårer skrev: Ja og det væste var at jeg hadde dobblet det det sto i oppskrift . Prøver meg på ny deig jeg Doblet? Har du en link til oppskriften? Jeg tror jeg vil vri litt på det: Hvordan måler du opp mel? Om du bruker desilitermål er det viktig at mel fylles løst i målebegeret, ikke klappes ned eller ristes på plass for å ligge jevnt. Da blir det for mye. Om du bruker vekt har ikke dette så mye å si, 500 g er 500 g samme hvor komprimert det er. Anonymkode: ca808...22b
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2017 #9 Skrevet 19. desember 2017 Den skal føles ut som en bolledeig. Deigen skal være lett og smidig. Anonymkode: cd83c...59b
Gjest Solstråletårer Skrevet 19. desember 2017 #10 Skrevet 19. desember 2017 Vel oppskrift har jeg fått og har fundet ut problemet. Det sto 5 dl melk og 1 og halv l melk. Og det tolket jeg som kg. Så det ble feil.
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2017 #11 Skrevet 19. desember 2017 Oi! Det forklarer saken. Godt du fant ut av det, forhåpentligvis før deig nr. 2 ble satt. Anonymkode: ca808...22b
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2017 #12 Skrevet 19. desember 2017 3 timer siden, Solstråletårer skrev: Julekake den med sukat og rosiner Ok, kaller det julebrød jeg. Anonymkode: aa09a...b14
Gjest Solstråletårer Skrevet 19. desember 2017 #13 Skrevet 19. desember 2017 Jeg fikk det til på andre forsøk.. he he.
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2017 #14 Skrevet 21. desember 2017 Julekake hører ikke med til de syv sorter. Anonymkode: f1d8d...6e0 1
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2017 #15 Skrevet 21. desember 2017 37 minutter siden, AnonymBruker skrev: Julekake hører ikke med til de syv sorter. Anonymkode: f1d8d...6e0 Og dette er relevant fordi ...? Anonymkode: ca808...22b 2
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2017 #16 Skrevet 21. desember 2017 På 19.12.2017 den 16.45, AnonymBruker skrev: Ok, kaller det julebrød jeg. Anonymkode: aa09a...b14 På Østlandet heter det julekake Anonymkode: aa7f8...6dd
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå