Lammelåret Skrevet 18. desember 2017 #1 Del Skrevet 18. desember 2017 Rosenkål, surkål, svisker, poteter og gulrøtter, men noe så kjedelig da! Fins det ikke noe mer spennende å servere? Forslag? Alternativ til poteter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oppgitt78 Skrevet 18. desember 2017 #2 Del Skrevet 18. desember 2017 Du kan jo teste ut karamelliserte poteter, for en liten vri på ting. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2017 #3 Del Skrevet 18. desember 2017 Honningstekte epler Anonymkode: 43eff...315 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2017 #4 Del Skrevet 18. desember 2017 Hjemmelaget rødkål liker jeg til ribbe. Man kan lage mange vrier der, feks krydre med ting som stjerneanis eller kanelstang, bruke god epleråsaft (pluss til revne epler) eller bringebærsaft, eller presset klementin + revet skall, eller blande i revet rå rødbete. Det er også fint å jobbe litt med sausen til ribbe, feks lage egen kraft (på oksehaler, feks), og tilsette feks litt ribbefett, dijonsennep og rognebærgelé eller ripsgelé. Anonymkode: e14ef...02a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2017 #5 Del Skrevet 18. desember 2017 Hva med hasselbackpoteter? Eplegele/-syltetøy er også kjempegodt til svinekjøtt. Bruker du tyttebærsyltetøy? Du har ikke skrevet ned det, så jeg foreslår det også jeg. Kjempegodt. Anonymkode: 24831...d9b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lammelåret Skrevet 18. desember 2017 Forfatter #6 Del Skrevet 18. desember 2017 Fine forslag, men det er fortsatt typisk tilbehør, bare tilberedt litt annerledes. Er det ikke noe annet som passer til, som kan muntre opp måltidet? Noe som ikke er poteter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perelandra Skrevet 18. desember 2017 #7 Del Skrevet 18. desember 2017 Mos av sellerirot eller blomkål er godt, og kan brukes som alternativ til poteter. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvist Skrevet 18. desember 2017 #8 Del Skrevet 18. desember 2017 Mitt tilbehør til ribbe er poteter, saus, kålrabistappe, rødkål, surkål, svisker, stekte epler og stekt ananas, sylteagurk og tyttebærsyltetøy. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2017 #9 Del Skrevet 18. desember 2017 Pleier og spise ris til ribbe:) med fløte saus eller bretagne saus fra toro med ekstra fløte. Ikke så glad i potet her.. har hatt hvitløks brød til også, var veldig godt:) Anonymkode: ff83b...205 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2017 #10 Del Skrevet 18. desember 2017 Ris og pasta Anonymkode: a4d38...91b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå