Gå til innhold

Forskjell på freia regia kakao og bakekakao?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ingredienser i begge:

"Pulver av presset kakaomasse fremstilt av rensede, røstede og nøytraliserte kakaobønner."

Bakekakaoen har 380 kcal/100g, mens kakaoen har 405 kcal/100g.

Hva er forskjellen mellom disse? Litt tilsatt sukker i kakaoen? Kan begge brukes til å lage vanlig drikkekakao?

Anonymkode: c05be...0ca

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Begge kan brukes til drikkekakao. 

Skrevet

Den ene er til å varme opp og drikke, den andre er best egnet til baking og dermed høyere oppvarming enn koking.

Anonymkode: a68cc...dab

Skrevet
45 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Den ene er til å varme opp og drikke, den andre er best egnet til baking og dermed høyere oppvarming enn koking.

Anonymkode: a68cc...dab

Men hvorfor er det sånn? Hva er det som skiller de to produktene, når ingredienslisten er helt lik (100% kakao)?

Anonymkode: c05be...0ca

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...