AnonymBruker Skrevet 17. desember 2017 #1 Skrevet 17. desember 2017 Ingredienser i begge: "Pulver av presset kakaomasse fremstilt av rensede, røstede og nøytraliserte kakaobønner." Bakekakaoen har 380 kcal/100g, mens kakaoen har 405 kcal/100g. Hva er forskjellen mellom disse? Litt tilsatt sukker i kakaoen? Kan begge brukes til å lage vanlig drikkekakao? Anonymkode: c05be...0ca
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2017 #3 Skrevet 17. desember 2017 Den ene er til å varme opp og drikke, den andre er best egnet til baking og dermed høyere oppvarming enn koking. Anonymkode: a68cc...dab
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2017 #4 Skrevet 17. desember 2017 45 minutter siden, AnonymBruker skrev: Den ene er til å varme opp og drikke, den andre er best egnet til baking og dermed høyere oppvarming enn koking. Anonymkode: a68cc...dab Men hvorfor er det sånn? Hva er det som skiller de to produktene, når ingredienslisten er helt lik (100% kakao)? Anonymkode: c05be...0ca
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå