AnonymBruker Skrevet 17. desember 2017 #1 Skrevet 17. desember 2017 Hadde planer om å lage fløtekarameller i dag, men jeg har jo bare vanlige kjeler. Det står at jeg skal bruke tykkbunnet kjele. Kan jeg bruke stekepanne istedenfor...? Anonymkode: 58ae8...d68
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2017 #2 Skrevet 17. desember 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Hadde planer om å lage fløtekarameller i dag, men jeg har jo bare vanlige kjeler. Det står at jeg skal bruke tykkbunnet kjele. Kan jeg bruke stekepanne istedenfor...? Anonymkode: 58ae8...d68 Tror nok ikke stekepanne er tingen, du trenger en høy kant så ikke det koker over kanten. Men hva mener du med "vanlige" kjeler? Jeg har inntrykk av at det er vanligere med tykkbunnede kjeler enn kjeler med tynn bunn. Det du trenger er en kjele i stål (eller jern) som tåler høyt varme, med en bunn som er en god del tykkere enn kjeleveggen. Anonymkode: 841d3...5c8
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2017 #3 Skrevet 17. desember 2017 Jeg har stekepanne jeg har brukt med hell flere ganger, men den har litt høye og helt loddrette kanter. Anonymkode: 66872...f16
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2017 #4 Skrevet 17. desember 2017 Det gikk fint med den kjelen jeg hadde! Anonymkode: 58ae8...d68 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå