Gå til innhold

PinneKJØTT eller pinneBOG?


mocca1

Anbefalte innlegg

Er ny på pinnekjøtt, og har snakket med diverse venner og kollegaer. Noen anbefaler pinnekjøtt, og noen anbefaler pinnebog. Pinnebog har visstnok mer kjøtt (?) på pinnene. Hvorfor velger da folk pinnekjøtt? Hva er egentlig forskjellen, og hva bør jeg velge? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Pinnebog? :klo: Du burde sett på TV2 Hjelper deg i går. Der hadde du fått en god innføring i jukset på julemiddagene. Moralen i programmet var å gjøre som den matansvarlige, å kjøpe pinnekjøttet fra bonden på landet (og ikke juksematen fra mange butikk kjeder).

Anonymkode: 5806d...996

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes alltid de største kjøttstykkene på pinnekjøttet blir litt tørre, jeg, kjøttet som er omgitt av mer fett er oftest saftigere og bedre etter min smak, så kan jeg heller velge hvor mye av selve fettet jeg skjærer bort. Så for meg er svaret soleklart pinnekjøtt. :) 

Anonymkode: a7917...4d7

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...