AnonymBruker Skrevet 14. desember 2017 #1 Skrevet 14. desember 2017 Kanskje litt fett. Med det hører med, som kjerringa sa. Anonymkode: fbba2...6bf
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2017 #2 Skrevet 14. desember 2017 Nei, er ikke vant med medister i noen varianter hjemmefra. Anonymkode: 1c8ea...428 3
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2017 #3 Skrevet 15. desember 2017 Nei, ikke vant med medisterprodukter (annet enn kanskje julepølse om vi skulle ha ribbe borte en dag i løpet av jula), så har heller ikke startet noen egen tradisjon med å spise det. Anonymkode: 5d226...664
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2017 #4 Skrevet 15. desember 2017 Har hjemmelagede medisterkaker til ribba, restene tar vi på skive med sennep til en av kveldsmåltidene i jula. Medisterprodukter må være hjemmelaget, syns de som er i butikken er så lite krydret og alt for finmalt. Anonymkode: 385d2...2ce 2
Arkana Skrevet 15. desember 2017 #5 Skrevet 15. desember 2017 Nei, ingenting, jeg kan ikke fordra medisterprodukter. 2
bettsa Skrevet 15. desember 2017 #6 Skrevet 15. desember 2017 Jeg er veldig glad i medisterkaker, blir nok det til jul i år også. Litt fett er det jo men ikke ofte jeg spiser det. 1
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2017 #7 Skrevet 15. desember 2017 Medisterprodukter er utrolig ekkelt, har aldri likt det. Liker mer rene produkter og mye vegetarmat. På julaften så har vi kjøttkaker av elgekarbonade. Anonymkode: 23407...214 1
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2017 #8 Skrevet 15. desember 2017 Nei. Jeg er heldigvis fra en landsdel der sånt overhodet ikke er vanlig. Jeg fatter ikke hvorfor noen bruker omtrent det dårligste kjøttgriseriet som finnes som julemat. Anonymkode: 7cbb4...4c9 2
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2017 #9 Skrevet 15. desember 2017 Jeg elsker julepølser og medisterkaker jeg! Anonymkode: b8832...76d 2
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2017 #10 Skrevet 15. desember 2017 Nei. Jeg har vokst opp med medistermat i alle former og fasonger, men har aldri vært begeistret for det. Liker ikke smaken, og det er altfor fett. Men det virker som om jeg er ganske alene om å ikke like det, for de fleste rundt meg kan gomle medistermat til det tyter ut av ørene deres. Kvalmt, egentlig. Anonymkode: 95b36...9e4 1
Gjest Catalina Culès Skrevet 15. desember 2017 #11 Skrevet 15. desember 2017 Kun som tilbehør til ribbe.
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2017 #12 Skrevet 15. desember 2017 Spiser alltid medisterkaker på julaften. Men det er også den eneste dagen i året jeg gjør det, selv om jeg synes det er veldig godt. Anonymkode: 74199...284
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2017 #13 Skrevet 15. desember 2017 Elsker medisterkaker. Ikke så fan av medisterpølser. Ellers er svineribbe og sylte heøt fantastisk godt Anonymkode: 0ee5f...0fe
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2017 #14 Skrevet 15. desember 2017 Spiser det aldri. Virker som medistergreier er en østlandsgreie? Jeg er fra vestlandet. Anonymkode: a2ea5...cdf 2
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2017 #15 Skrevet 15. desember 2017 Aldri vært vant med det. Bare så vidt smakt kjøpte medisterkaker og det var ikke godt. Anonymkode: 08086...9af 2
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2017 #16 Skrevet 16. desember 2017 Som regel blir det julepølse en eller annen dag i forbindelse med jul, men ikke som tilbehør til ribba. De par siste årene som et tillegg til rullepølse. Medisterkaker er ærlig talt ikke noe jeg forbinder med jul overhodet, men vi har spist det innimellom ellers i året. Anonymkode: 185f5...7ea
skrue Skrevet 16. desember 2017 #17 Skrevet 16. desember 2017 Lager flere sorter pølse og og grove medisterkaker (med kavring og karbonadedeig) til jul og kjøttpudding noen ganger i året ellers så ja, her går det endel medister.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå