Gjest Anonymous Skrevet 1. februar 2005 #1 Skrevet 1. februar 2005 Hva er godt som tilbehør til hvite fiskeboller? Unntatt gulrøtter, da...
Gjest gjest1 Skrevet 1. februar 2005 #2 Skrevet 1. februar 2005 Vi lager e som oftest i karrisaus, med masse grønnsaker blandet i sausen. De er og gode delt i fire og woket i lag med masse grønnsaker og en skysaus.
MiniMjau Skrevet 1. februar 2005 #3 Skrevet 1. februar 2005 Hvit saus(mel, smør og melk, med litt muskat oppi). Grønnsaker i små biter oppi sausen(gulrot, kål f.eks). Kokte poteter til. Nam! fikk lyst på det til middag idag! Men holder på å pusse opp kjøkken, så det blir nok en grandis....uff...
Nella Skrevet 1. februar 2005 #4 Skrevet 1. februar 2005 Litt reker oppi sausen. Eller noen stekte baconskiver i sausen (det er jeg vokst opp med og det er godt).
Gjest Anonymous Skrevet 1. februar 2005 #5 Skrevet 1. februar 2005 Er ikke sikker på om du tenker på tilbehør til fiskeboller i hvit saus, eller også alternative måter å bruke fiskebollene på..? Ihvertfall, en alternativ tilberedningsmåte for fiskeboller er å skjære dem i to eller tre og varme dem i chilisaus av herm. tomater, løk, hvitløk, frisk chili og crème fraîche, pluss litt av kraften fra boksen. Gjerne med flere grønnsaker i, som feks stangselleri, paprika og squash. Godt med ris til!
Gjest Anonymous Skrevet 1. februar 2005 #6 Skrevet 1. februar 2005 øh....? Er det andre typer fiskeboller enn hvite...? :oops:
Arkana Skrevet 1. februar 2005 #7 Skrevet 1. februar 2005 Ha reker i sausen, eller en boks smøreost med reker, hakket spinat, eller masse karri. Fiskeboller er faktisk også veldig godt i tomatsaus.
rutti Skrevet 1. februar 2005 #8 Skrevet 1. februar 2005 Finnes det svarte eller blå fiskeboller? Pleier å ha reker og kraften fra dem i sausen, pluss litt fløte, melk og kraft fra fiskebollene
philippa starck Skrevet 1. februar 2005 #9 Skrevet 1. februar 2005 Veldig godt, men ikke av det sunneste, kanskje, er litt bacon til. Det hadde vi i går!
Gjest gjest1 Skrevet 1. februar 2005 #10 Skrevet 1. februar 2005 Må ha i muskatnøtt jeg... knallgodt! Og stekt sopp og løk til!Og poteter, masse broccolli og gulerøtter! Oj... ble sulten.....
Far til 2 Skrevet 2. februar 2005 #11 Skrevet 2. februar 2005 Skjær opp noen få bacon strimler i SMÅ biter. Stek det på vanlig måte og ha det til slutt oppi sammen med den hvite sausen. Kjempegodt synes jeg. Far til 2
Gjest Anonymous Skrevet 2. februar 2005 #12 Skrevet 2. februar 2005 Prøv finhakket dill og persille pluss litt sitronsaft i den hvite sausen. Blir helt nydelig!
Felicia Skrevet 2. februar 2005 #13 Skrevet 2. februar 2005 Det beste jeg vet å servere til fiskeboller er safranris, smørdampede asparges og karrisaus (Vanlig hvit saus med ekte norsk karri i) (Og om jeg har vært snill, noen små biter med bacon...)
Gjest Anonymous Skrevet 10. februar 2005 #14 Skrevet 10. februar 2005 Jeg har ikke noe annet enn poteter og hvit saus til - men i sausen bruker jeg masse hvitløk, chili og karri. NAM
Thomasine Skrevet 12. februar 2005 #15 Skrevet 12. februar 2005 Fiskeboller i appelsinsaus med brokkoli og gulerøtter som tilbehør bruker vi ofte: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift845.asp :) 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå