Gå til innhold

Tilbehør til hvite fiskeboller


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Hva er godt som tilbehør til hvite fiskeboller? Unntatt gulrøtter, da... :roll:

Skrevet

Vi lager e som oftest i karrisaus, med masse grønnsaker blandet i sausen.

De er og gode delt i fire og woket i lag med masse grønnsaker og en skysaus.

Skrevet

Hvit saus(mel, smør og melk, med litt muskat oppi). Grønnsaker i små biter oppi sausen(gulrot, kål f.eks). Kokte poteter til. Nam! fikk lyst på det til middag idag! Men holder på å pusse opp kjøkken, så det blir nok en grandis....uff...

Skrevet

Litt reker oppi sausen.

Eller noen stekte baconskiver i sausen (det er jeg vokst opp med og det er godt).

Gjest Anonymous
Skrevet

Er ikke sikker på om du tenker på tilbehør til fiskeboller i hvit saus, eller også alternative måter å bruke fiskebollene på..?

Ihvertfall, en alternativ tilberedningsmåte for fiskeboller er å skjære dem i to eller tre og varme dem i chilisaus av herm. tomater, løk, hvitløk, frisk chili og crème fraîche, pluss litt av kraften fra boksen. Gjerne med flere grønnsaker i, som feks stangselleri, paprika og squash. Godt med ris til! :)

Gjest Anonymous
Skrevet

øh....? Er det andre typer fiskeboller enn hvite...? :oops:

Skrevet

Ha reker i sausen, eller en boks smøreost med reker, hakket spinat, eller masse karri. Fiskeboller er faktisk også veldig godt i tomatsaus.

Skrevet

Finnes det svarte eller blå fiskeboller? Pleier å ha reker og kraften fra dem i sausen, pluss litt fløte, melk og kraft fra fiskebollene

Skrevet

Veldig godt, men ikke av det sunneste, kanskje, er litt bacon til. Det hadde vi i går!

Skrevet

Må ha i muskatnøtt jeg... knallgodt! Og stekt sopp og løk til!Og poteter, masse broccolli og gulerøtter!

Oj... ble sulten.....

Skrevet

Skjær opp noen få bacon strimler i SMÅ biter. Stek det på vanlig måte og ha det til slutt oppi sammen med den hvite sausen.

Kjempegodt synes jeg.

Far til 2

Gjest Anonymous
Skrevet

Prøv finhakket dill og persille pluss litt sitronsaft i den hvite sausen. Blir helt nydelig! :sikle:

Skrevet

Det beste jeg vet å servere til fiskeboller er safranris, smørdampede asparges og karrisaus (Vanlig hvit saus med ekte norsk karri i)

(Og om jeg har vært snill, noen små biter med bacon...)

  • 2 uker senere...
Gjest Anonymous
Skrevet

Jeg har ikke noe annet enn poteter og hvit saus til - men i sausen bruker jeg masse hvitløk, chili og karri. NAM :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...