AnonymBruker Skrevet 13. desember 2017 #1 Skrevet 13. desember 2017 Jeg har en halv kg tynnribbe. Hvordan steker jeg denne? Regner med det ikke er like lang steketid som for eksempel 3kg... Første gang jeg skal lage ribbe Anonymkode: d2472...7dc
HalldirV2 Skrevet 13. desember 2017 #2 Skrevet 13. desember 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg har en halv kg tynnribbe. Hvordan steker jeg denne? Regner med det ikke er like lang steketid som for eksempel 3kg... Første gang jeg skal lage ribbe Anonymkode: d2472...7dc Mange måter å steke ribbe på og som gir relativt likt resultat. Men, jeg foretrekker å dekke den med folie ca 2/3 av steketiden, og resten uten folie på en høyere varme. Men pass på at ribba har en god helling, slik at fettet får rent ut av svoren, ellers blir den ikke sprø.
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2017 #3 Skrevet 13. desember 2017 Ville satt den nederst i ovnen på 200 grader. Svoren ned i 40 min, deretter svoren opp i en time. Anonymkode: 47d2c...e6e
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå