AnonymBruker Skrevet 13. desember 2017 #1 Del Skrevet 13. desember 2017 Jeg skal kjøpe meg nytt biffknivsett, og lurer på om dere har noen anbefalinger? Noe som ikke er altfor dyrt:) Anonymkode: bfa7c...b4a Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2017 #2 Del Skrevet 13. desember 2017 Det trenger jeg også. Et skikkelig et med kniver som skjærer ordentlig. Håper noen har gode forslag. Anonymkode: b5687...d41 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20811003 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2017 #3 Del Skrevet 13. desember 2017 Bruker helt vanlig bestikk til biff. Aldri lagd biffen så seig at jeg har hatt behov for noe annet. Anonymkode: ba7b6...627 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20811008 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2017 #4 Del Skrevet 13. desember 2017 Når det kommer til kvalitetsbestikk så er det bare ett merke og en leverandør som gjelder; Hardangerbestikk. Knivbladene er like mens mønsteret på skaftene varierer etter smak og behag. Anonymkode: dcfb4...f3e 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20811013 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2017 #5 Del Skrevet 13. desember 2017 Jeg har Crossine biffbestikk, anbefales! Brukes også til feks pizza med sprø bunn. Det er nok ikke spesielt billig, da. Anonymkode: 96d2d...779 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20811115 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2017 #6 Del Skrevet 13. desember 2017 Skjærer knivene veldig godt så er det verdt å betale litt for det. Gjør de det, AB...779? Anonymkode: b5687...d41 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20811351 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2017 #7 Del Skrevet 13. desember 2017 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Skjærer knivene veldig godt så er det verdt å betale litt for det. Gjør de det, AB...779? Anonymkode: b5687...d41 Ja, det gjør de! Selv etter flere års bruk. Anonymkode: 96d2d...779 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20812105 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2017 #8 Del Skrevet 13. desember 2017 6 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg har Crossine biffbestikk, anbefales! Brukes også til feks pizza med sprø bunn. Det er nok ikke spesielt billig, da. Anonymkode: 96d2d...779 Takk for tips! Jeg har prøvd å Google, men blir ikke hele klok. Vet du hvor man får kjøpt dette bestikket? Anonymkode: bfa7c...b4a Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20813049 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-Rex Skrevet 14. desember 2017 #9 Del Skrevet 14. desember 2017 Bra, men ikke billige, biffkniver er Laguiole: https://www.kitchentime.no/no/p/kniv-oliventre-26680310?gclid=EAIaIQobChMImISi_5OK2AIVU5SyCh1yTwg5EAQYASABEgLVWPD_BwE Vær obs på piratkopier - de florerer. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20817894 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mis(s)Understood Skrevet 14. desember 2017 #10 Del Skrevet 14. desember 2017 Jeg har dette (Tramontina). Mitt er 27 år gammelt. Like skarpe kniver fremdeles. Det må vaskes for hånd, men det gjør ikke noe siden det er snakk om et begrenset antall kniver og gafler som ikke brukes hver dag. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20818453 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2017 #11 Del Skrevet 16. desember 2017 På 14.12.2017 den 21.08, Mis(s)Understood skrev: Jeg har dette (Tramontina). Mitt er 27 år gammelt. Like skarpe kniver fremdeles. Det må vaskes for hånd, men det gjør ikke noe siden det er snakk om et begrenset antall kniver og gafler som ikke brukes hver dag. Mitt Tramontina-bestikk har ikke vært i bruk på mange år. Det er skarpt, men lager stygge sorte striper på tallerkenen. (I tillegg er jeg litt av den oppfatning at om du trenger spesialbestikk til biffen har du enten dårlig biff eller dårlig bestikk. ) Anonymkode: 1eebf...065 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20825683 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mis(s)Understood Skrevet 16. desember 2017 #12 Del Skrevet 16. desember 2017 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Mitt Tramontina-bestikk har ikke vært i bruk på mange år. Det er skarpt, men lager stygge sorte striper på tallerkenen. (I tillegg er jeg litt av den oppfatning at om du trenger spesialbestikk til biffen har du enten dårlig biff eller dårlig bestikk. ) Anonymkode: 1eebf...065 Mitt lager ikke merker på tallerkenene. Kan det ha noe med tallerkenene dine å gjøre tro? Å dele kjøtt med smørekniver er ikke gøy, uansett hvor mørt kjøttet er synes jeg. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20825748 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2017 #13 Del Skrevet 16. desember 2017 14 minutter siden, AnonymBruker skrev: Mitt Tramontina-bestikk har ikke vært i bruk på mange år. Det er skarpt, men lager stygge sorte striper på tallerkenen. (I tillegg er jeg litt av den oppfatning at om du trenger spesialbestikk til biffen har du enten dårlig biff eller dårlig bestikk. ) Anonymkode: 1eebf...065 Eller revmatisme, som meg. Anonymkode: 96d2d...779 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20825749 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-Rex Skrevet 16. desember 2017 #14 Del Skrevet 16. desember 2017 19 minutter siden, AnonymBruker said: Mitt Tramontina-bestikk har ikke vært i bruk på mange år. Det er skarpt, men lager stygge sorte striper på tallerkenen. (I tillegg er jeg litt av den oppfatning at om du trenger spesialbestikk til biffen har du enten dårlig biff eller dårlig bestikk. ) Anonymkode: 1eebf...065 Har spist med laguiole-kniver på en GOD restaurant i Paris. Og der har de søren meg ikke dårlig biff! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20825763 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2017 #15 Del Skrevet 16. desember 2017 3 timer siden, Mis(s)Understood skrev: Mitt lager ikke merker på tallerkenene. Kan det ha noe med tallerkenene dine å gjøre tro? Å dele kjøtt med smørekniver er ikke gøy, uansett hvor mørt kjøttet er synes jeg. Tallerkenene mine har vært av flere typer, men alle har vært av "normalt" porselen (dvs ikke porøst, lett steingods). De samme tallerkenene har aldri fått striper av Hardangerbestikket mitt, men to billige stålbestikk og Tramontina-bestikket har satt stygge merker jeg ikke har fått vekk. Og så finnes det jo selvsagt en mellomting mellom biffbestikk og smørekniver. Jeg synes et godt bestikk både skal kunne skjære biff og smøre på brødskiver. 3 timer siden, T-Rex skrev: Har spist med laguiole-kniver på en GOD restaurant i Paris. Og der har de søren meg ikke dårlig biff! Nei? At en fin restaurant dekker med kniver til flere hundre kroner stykket betyr jo ikke at det er nødvendig med kniver til den prisen for å få i seg biffen. Tipper knivene var valgt pga. status, ikke nytte. Anonymkode: 1eebf...065 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20826890 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mis(s)Understood Skrevet 16. desember 2017 #16 Del Skrevet 16. desember 2017 49 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tallerkenene mine har vært av flere typer, men alle har vært av "normalt" porselen (dvs ikke porøst, lett steingods). De samme tallerkenene har aldri fått striper av Hardangerbestikket mitt, men to billige stålbestikk og Tramontina-bestikket har satt stygge merker jeg ikke har fått vekk. Og så finnes det jo selvsagt en mellomting mellom biffbestikk og smørekniver. Jeg synes et godt bestikk både skal kunne skjære biff og smøre på brødskiver. Nei? At en fin restaurant dekker med kniver til flere hundre kroner stykket betyr jo ikke at det er nødvendig med kniver til den prisen for å få i seg biffen. Tipper knivene var valgt pga. status, ikke nytte. Anonymkode: 1eebf...065 Jaja. Jeg har fiskebestikk, biffbestikk, hverdagsbestikk, suppeskjeer, desserskjeer, kakegafler, smørekniver, påleggsgafler, hummergafler, smørbrødklyper, mokkaskjeer osv osv. og altså også et biffbestikk fra Tramontina. Mye er arvet. Noe er kjøpt brukt (mye sølv som syltetøyskjeer, påleggsgafler og slikt). Litt sjarm i å dekke med pent, gammelt bestikk. Porselenet mitt har ikke fått skader av Tramontina bestikket mitt, så erfaringene er altså ulike. Fikk mitt som innflyttingsgave den gang. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1154875-tips-til-bra-biffbestikk/#findComment-20827075 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå