Gå til innhold

Skal smøret i denne glasuren smeltes?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ikke smeltet, men romtemperert (og derfor mykt) smør. 

Anonymkode: 8c7b7...019

Gjest Overrasket
Skrevet

Akkurat. Ikke i det hele tatt smeltet. Dette er en typisk amerikansk smørkrem. 

Skrevet
4 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ikke smeltet, men romtemperert (og derfor mykt) smør. 

Anonymkode: 8c7b7...019

 

6 minutter siden, Overrasket skrev:

Akkurat. Ikke i det hele tatt smeltet. Dette er en typisk amerikansk smørkrem. 

Kan man blande den for hånd, eller må man ha elektronisk kjøkkenvisp?

Anonymkode: 2796b...cc7

Gjest Overrasket
Skrevet

Det blir best resultat med kjøkkenutstyr. 

Skrevet

Ville unngått å pynte med slike sølvkuler. Tennene går rett til helvete av de der.

  • Liker 2
Skrevet
3 timer siden, AnonymBruker skrev:

 

Kan man blande den for hånd, eller må man ha elektronisk kjøkkenvisp?

Anonymkode: 2796b...cc7

Du kan, men kremen blir ikke like lett & luftig som  om fu bruker mikser.

Anonymkode: 8d1f4...46e

Skrevet
5 timer siden, Forundret.. skrev:

Ville unngått å pynte med slike sølvkuler. Tennene går rett til helvete av de der.

Nå finnes det myke kuler, der ikke steinharde slik de var før :) 

Anonymkode: 2796b...cc7

Skrevet
4 timer siden, AnonymBruker skrev:

Nå finnes det myke kuler, der ikke steinharde slik de var før :) 

Anonymkode: 2796b...cc7

Åh? De jeg kjøpte i april var stein harde, skikkelig slankemiddel for de eldre damene i selskapet, de vågde ikke spise kaken 😂

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...