Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! 

Jeg skal lage litt julegaver i år, men synes det er vanskelig å finne ut av forventet holdbarhet. Så jeg tar gjerne i mot innspill, og eventuelle tips for å forlenge holdbarheten (vet ikke om noe tåler frysing f.eks)!

Skal lage eggelikør, tenkte å følge denne oppskriften, men redusere alkoholmengden noe (har 1 liter med 60% vodka, og tenker å tredoble oppskriften i stedet for doble, da jeg er redd det blir litt sterkt hvis ikke...). Kan det påvirke holdbarheten? https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/eggelikor/

Skal også lage klementinmarmelade, følge denne oppskriften; http://www.detsoteliv.no/oppskrift/klementinmarmelade. Holdbarhet? Lurt å fryse frem til julaften? Lurer også på hvor mye det blir sånn ca, vanskelig å vite hvor mange glass man burde kjøpe og om oppskriften burde dobles eller ikke.

Det siste jeg tenkte på å lage er konfekt. Eggelikørkuler, nougat med sjokoladetrekk, issjokolade av hvit sjokolade og melkesjokolade, marsipankuler med aprikosbiter og sjokoladetrekk. Kan sånt fryses eller tåle å stå en stund i kjøleskapet (i tett boks)?

Hilsen nybegynner som bare pleier å bake julekaker... :)

Anonymkode: f1325...40e

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg skal også lage den eggelikøren og den marmeladen. Lurer egentlig på det samme! :) hvordan lager du issjokoladen? Hilsen nybegynner som ikke lager sin egen pepperkakedeig en gang😂

Skrevet

Heldige er de som får gaver fra deg! :spise: 

 

Anonymkode: c8dc8...215

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...