AnonymBruker Skrevet 10. desember 2017 #1 Skrevet 10. desember 2017 Hei! Jeg skal lage litt julegaver i år, men synes det er vanskelig å finne ut av forventet holdbarhet. Så jeg tar gjerne i mot innspill, og eventuelle tips for å forlenge holdbarheten (vet ikke om noe tåler frysing f.eks)! Skal lage eggelikør, tenkte å følge denne oppskriften, men redusere alkoholmengden noe (har 1 liter med 60% vodka, og tenker å tredoble oppskriften i stedet for doble, da jeg er redd det blir litt sterkt hvis ikke...). Kan det påvirke holdbarheten? https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/eggelikor/ Skal også lage klementinmarmelade, følge denne oppskriften; http://www.detsoteliv.no/oppskrift/klementinmarmelade. Holdbarhet? Lurt å fryse frem til julaften? Lurer også på hvor mye det blir sånn ca, vanskelig å vite hvor mange glass man burde kjøpe og om oppskriften burde dobles eller ikke. Det siste jeg tenkte på å lage er konfekt. Eggelikørkuler, nougat med sjokoladetrekk, issjokolade av hvit sjokolade og melkesjokolade, marsipankuler med aprikosbiter og sjokoladetrekk. Kan sånt fryses eller tåle å stå en stund i kjøleskapet (i tett boks)? Hilsen nybegynner som bare pleier å bake julekaker... Anonymkode: f1325...40e
Pixxie Skrevet 11. desember 2017 #2 Skrevet 11. desember 2017 Jeg skal også lage den eggelikøren og den marmeladen. Lurer egentlig på det samme! hvordan lager du issjokoladen? Hilsen nybegynner som ikke lager sin egen pepperkakedeig en gang😂
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2017 #3 Skrevet 11. desember 2017 Heldige er de som får gaver fra deg! Anonymkode: c8dc8...215
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå