redrubynail Skrevet 7. desember 2017 #1 Skrevet 7. desember 2017 Skal lage goro i morgen for første gang. Har jern. Lurer på om det er noe særlig smaksforskjell på goro man må kjevle og den som er mer som en røre som man ikke kjevler ut. Er det verdt all kjevlinga? Tips til oppskrifter? Gjerne en med god klassisk gorosmak.
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2017 #2 Skrevet 7. desember 2017 Denne tråden skal jeg følgr med på. Bruker du elektrisk gorojern eller gammeldags? Anonymkode: 6c27e...f9f
redrubynail Skrevet 7. desember 2017 Forfatter #3 Skrevet 7. desember 2017 3 hours ago, AnonymBruker said: Denne tråden skal jeg følgr med på. Bruker du elektrisk gorojern eller gammeldags? Anonymkode: 6c27e...f9f Jeg kjøpte denne for noen uker siden: https://www.elkjop.no/product/hjem-og-husholdning/kjokkenapparater/WGM1000/wilfa-gorojern-wgm1000 Funker sikkert helt greit.
Gjest Overrasket Skrevet 7. desember 2017 #4 Skrevet 7. desember 2017 (endret) Nå er jeg vel i bunn og grunn ikke Norges Goro-ekspert, men jeg ser for meg at de ikke blir like tynne, sprø og elegante uten kjevling. Generelt er jeg en slik person som ikke ser verdien i å lage mat/kaker ved bruk av snarveier, da. Endret 7. desember 2017 av Overrasket
Zzyzx Skrevet 8. desember 2017 #5 Skrevet 8. desember 2017 (endret) Det er to helt forskjellige kaker. De som kjevles får en konsistens ikke ulik shortbread (bare pass på at det er en oppskrift med potetmel), og de som lages av røre minner mer om krumkaker. Jeg foretrekker de kjevlede, men jeg lager ofte begge deler når jeg først gidder. Endret 8. desember 2017 av Zzyzx
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå