Gå til innhold

Goro: kjevle vs uten kjevling


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage goro i morgen for første gang. Har jern.

Lurer på om det er noe særlig smaksforskjell på goro man må kjevle og den som er mer som en røre som man ikke kjevler ut. Er det verdt all kjevlinga? 

Tips til oppskrifter? Gjerne en med god klassisk gorosmak.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Denne tråden skal jeg følgr med på. :tommelopp:

Bruker du elektrisk gorojern eller gammeldags? 

Anonymkode: 6c27e...f9f

Gjest Overrasket
Skrevet (endret)

Nå er jeg vel i bunn og grunn ikke Norges Goro-ekspert, men jeg ser for meg at de ikke blir like tynne, sprø og elegante uten kjevling. Generelt er jeg en slik person som ikke ser verdien i å lage mat/kaker ved bruk av snarveier, da.

Endret av Overrasket
Skrevet (endret)

Det er to helt forskjellige kaker. De som kjevles får en konsistens ikke ulik shortbread (bare pass på at det er en oppskrift med potetmel), og de som lages av røre minner mer om krumkaker. Jeg foretrekker de kjevlede, men jeg lager ofte begge deler når jeg først gidder.

Endret av Zzyzx

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...