Gjest Polybios Skrevet 6. desember 2017 #1 Skrevet 6. desember 2017 Hvilken sort epler liker du best ? De røde, gule eller grønne ? Eller kanskje du synes de alle smaker likt. Jeg liker de røde best
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2017 #3 Skrevet 6. desember 2017 Røde, hvis det er den typen som smaker syrlig og som er litt rosa i fruktkjøttet. Er det snakk om røde, melne importepler foretrekker jeg grønne. Har aldri smakt et gult eple jeg synes er noe å skryte av, så gule epler kommer på sisteplass, melne og smakjøse som de er. Anonymkode: 94a98...a22
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2017 #4 Skrevet 6. desember 2017 Mitt favoritteple er Åkerø. Fargen sier for øvrig fint lite om hva et eple smaker, det er det bare Rema og tilsvarende som vil ha oss til å tro. Anonymkode: 6dc39...acd
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2017 #5 Skrevet 6. desember 2017 Foretrekker norske epler, da helst Aroma. Av de importerte holder jeg meg stort sett til de gule. De smaker ikke stort men da blir jeg ikke skuffa eller Grønne epler smaker bedre men jeg syntes de som oftest er for harde. Kjøper også en del Pink Lady, men de er alltid skuffende på smak. Holder meg unna de helt røde med voks på. Anonymkode: 953f8...2b8
Joppeline Skrevet 6. desember 2017 #6 Skrevet 6. desember 2017 Liker alle epler utenom de gule som smaker marsipan!
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2017 #7 Skrevet 6. desember 2017 Jeg liker kun de gule, er allergisk mot grønne, og røde synes jeg er tørre og uten særlig smak. Anonymkode: 1304f...52e
Doge Skrevet 6. desember 2017 #8 Skrevet 6. desember 2017 (endret) Tåler ikke rå epler, men bruker allikevel eple av og til. Husker jeg like gule best før jeg ble allergisk. Til ciderbrygging foretrekker jeg grønne epler. Til eplekake liker jeg grønne eller faste røde. Endret 6. desember 2017 av Doge
Gjest Zeitgeist Skrevet 6. desember 2017 #9 Skrevet 6. desember 2017 Et modent Granny Smith-eple er sjelden å forakte. Eller eplesorten Karin Schneider som er omtrent like stor som Åkerø, men ikke fullt så syrlig. Smaker fortreffelig, men er beklageligvis kun i sesong fra august til tidlig oktober. Ellers går det meste ned, med unntak av melne epler. Skallfargen har ingen ting å si - hovedsaken er at eplet har fast kjøtt med syrlig sødme. Og aller best er de eplene som kommer fra epleslang. Forbuden frukt smaker - som kjent - godt.
bobleplast_ Skrevet 6. desember 2017 #10 Skrevet 6. desember 2017 Gule, kalde epler. Eller pink lady.
BiancaH96 Skrevet 10. desember 2017 #11 Skrevet 10. desember 2017 Foretrekker de gule. Grønne er sure og beinharde, og de røde er oppskrytt.
Arkana Skrevet 10. desember 2017 #12 Skrevet 10. desember 2017 Gule eller røde (ikke melne epler). Grønne spiser jeg ikke, de er ikke så gode.
Gjest yeans Skrevet 10. desember 2017 #14 Skrevet 10. desember 2017 Jeg elsket grønne epler tidligere men nå klarer jeg ikke å spise dem så mye. Det går i røde epler nå for tiden men gule er favoritten.
Rumle Skrevet 10. desember 2017 #15 Skrevet 10. desember 2017 Jeg synes alle er gode hvis man kjøper de når de er på sist beste i gjennom sesongen. Men, absolutte favoritt er nok et stort, bittelitt umodent gravensteinseple. Blir ikke bedre enn det
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2017 #17 Skrevet 10. desember 2017 Økologiske, uansett farge. Anonymkode: d6144...8ab
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå