Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva slags bakst kan man begynne med som holder seg bra til jul? :)

 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Pepperkaker, sandkaker, kakemenn, goro, sirupsnipper, osv

Anonymkode: 4c8ad...d56

Skrevet

De klassiske julekakene inneholder mye fett, og det gjør at de begynner å harskne. De holder seg best de 3 første ukene etter baking. Så om du vil de skal holde seg helt til nyttårsaften, bør du kanskje vente en ukes tid (selv om de jo ikke harskner SÅ mye på den stunden). 

Jeg begynner aldri bakingen før tidligst et par uker før julaften, helst baker jeg det meste siste uken før jul. Jeg gjør meg heller ferdig med de andre forberedelsene, som gaver, trekjøp, og slikt først, så jeg har tid til bakingen siste uken. 

Anonymkode: 66d70...25c

Skrevet

Lefser og smultringer - bare sleng de i fryseren :) 
Lussekatter kan du med fordel lage nå og ta opp 12. des så er de tint til lucia. 
Fløtekarameller kan også lages tidlig :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...