ajarRun Skrevet 28. november 2017 #1 Skrevet 28. november 2017 Lager kålrotstappe og gidder ikke gå på butikken. Trenger fløte for jeg brukte alt for mye smør.
Måbarefåsiat... Skrevet 28. november 2017 #2 Skrevet 28. november 2017 (endret) Ville heller prøvd melk om du har det. Endret 28. november 2017 av Måbarefåsiat...
AnonymBruker Skrevet 28. november 2017 #4 Skrevet 28. november 2017 Nei. For det første er den søta og for den andre vil den ikke verken tykne eller kreme stappa di. Du har ikke tilfeldigvis en pose potetmospulver i skapet? Litt av den kan kanskje hjelpe litt mot for mye smør. Anonymkode: 7506a...885
Gjest Overrasket Skrevet 28. november 2017 #5 Skrevet 28. november 2017 (endret) Bare spis det som det er. Jeg vet ikke helt hva du tenker å oppnå med fløte etter å ha brukt for mye smør? Uansett er sprøytekrem ikke løsningen. Endret 28. november 2017 av Overrasket
ajarRun Skrevet 28. november 2017 Forfatter #6 Skrevet 28. november 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Nei. For det første er den søta og for den andre vil den ikke verken tykne eller kreme stappa di. Du har ikke tilfeldigvis en pose potetmospulver i skapet? Litt av den kan kanskje hjelpe litt mot for mye smør. Anonymkode: 7506a...885 1.5% sukker er vel ikke avgjlrende. Krem blir vel til fløte hvis du rører den? Hvem spiser potetmos fra poser? Æsj. 3 minutter siden, Overrasket skrev: Bare spis det som det er. Jeg vet ikke helt hva du tenker å oppnå med fløte etter å ha brukt for mye smør? Uansett er sprøytekrem ikke løsningen. Rar ettersmak nå. Vil ha en rundere smak.
AnonymBruker Skrevet 28. november 2017 #7 Skrevet 28. november 2017 Kok et par poteter, mos dem og ha dem oppi sammen med litt melk. Anonymkode: 7c267...25a 1
Gjest Overrasket Skrevet 28. november 2017 #8 Skrevet 28. november 2017 8 minutter siden, AnonymBruker said: Kok et par poteter, mos dem og ha dem oppi sammen med litt melk. Anonymkode: 7c267...25a Eller gulrøtter! Mmmmh
AnonymBruker Skrevet 29. november 2017 #9 Skrevet 29. november 2017 Krem blir ikke til fløte igjen om du rører i den, nei.... Bruk vanlig melk, eller mos potet og/eller gulrot i den. Jeg har forøvrig aldri hørt om noen som bruker smør i kålrabistapp. Jeg er vant til at man til nød bruker fløte, om man skal tilsette noe mer enn bare grønnsakene. Anonymkode: c4a7d...80d
AnonymBruker Skrevet 29. november 2017 #10 Skrevet 29. november 2017 36 minutter siden, AnonymBruker skrev: Krem blir ikke til fløte igjen om du rører i den, nei.... Bruk vanlig melk, eller mos potet og/eller gulrot i den. Jeg har forøvrig aldri hørt om noen som bruker smør i kålrabistapp. Jeg er vant til at man til nød bruker fløte, om man skal tilsette noe mer enn bare grønnsakene. Anonymkode: c4a7d...80d Da har du neppe fått servert pinnekjøtt i et skikkelig vestlandshjem, med andre ord. Å lage kålrabistappe av kun most kålrabi med til nød litt fløte tror jeg ikke er særlig vanlig. Til TS: Pisket krem blir tyntflytende igjen om du tilsetter den i noe varmt, feks nylaget kålrabistappe. Så sånn sett kunne planen din funke. Hva sånn spraykrem ellers evt inneholder har jeg ikke oversikt over, imidlertid, så et lite forbehold (jeg bruker ikke sånt). Anonymkode: f4da1...dbc 2
AnonymBruker Skrevet 29. november 2017 #11 Skrevet 29. november 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Da har du neppe fått servert pinnekjøtt i et skikkelig vestlandshjem, med andre ord. Å lage kålrabistappe av kun most kålrabi med til nød litt fløte tror jeg ikke er særlig vanlig. Til TS: Pisket krem blir tyntflytende igjen om du tilsetter den i noe varmt, feks nylaget kålrabistappe. Så sånn sett kunne planen din funke. Hva sånn spraykrem ellers evt inneholder har jeg ikke oversikt over, imidlertid, så et lite forbehold (jeg bruker ikke sånt). Anonymkode: f4da1...dbc Jeg er født og oppvokst på Vestlandet, og har bodd her hele mitt liv, i likhet med begge mine foreldre og samtlige besteforeldre Mannen også, og ei heller hos svigers er det vanlig med smør i kålrabistappen. Fløte i kålrabistappen er forbeholdt spesielle anledninger som julaften og nyttårsaften hos oss. Til hverdags bruker vi ikke det. Anonymkode: c4a7d...80d 1
AnonymBruker Skrevet 29. november 2017 #12 Skrevet 29. november 2017 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Krem blir ikke til fløte igjen om du rører i den, nei.... Bruk vanlig melk, eller mos potet og/eller gulrot i den. Jeg har forøvrig aldri hørt om noen som bruker smør i kålrabistapp. Jeg er vant til at man til nød bruker fløte, om man skal tilsette noe mer enn bare grønnsakene. Anonymkode: c4a7d...80d Om du søker opp kålrotstappe på google så ser du at det er veldig vanlig med smør i kålrotstappe Anonymkode: 7d701...ddc 3
Jerry Lee Skrevet 29. november 2017 #13 Skrevet 29. november 2017 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Om du søker opp kålrotstappe på google så ser du at det er veldig vanlig med smør i kålrotstappe Anonymkode: 7d701...ddc Rører alltid inn en klatt like før servering. 2
AnonymBruker Skrevet 29. november 2017 #14 Skrevet 29. november 2017 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg er født og oppvokst på Vestlandet, og har bodd her hele mitt liv, i likhet med begge mine foreldre og samtlige besteforeldre Mannen også, og ei heller hos svigers er det vanlig med smør i kålrabistappen. Fløte i kålrabistappen er forbeholdt spesielle anledninger som julaften og nyttårsaften hos oss. Til hverdags bruker vi ikke det. Anonymkode: c4a7d...80d Samme her. (siden blinking tydeligvis er greia her) Og aldri har jeg hørt om eller møtt noen som lager kålrabistappe av kun most kålrabi. Seriøst. Samme hvor man er fra og hvor mange generasjoner som er fra samme sted, så blir ikke most kålrabi kålrabistappe, og det blir heller ikke særlig godt. Det blir bare most kålrabi. Foreldregenerasjonen min sverger til å lage hvit saus av smør, mel og melk, og blande inn most kålrabi, noen bruker bare smør, noen smør og fløteskvett. Anonymkode: f4da1...dbc 3
Gjest Sugemerke Skrevet 29. november 2017 #15 Skrevet 29. november 2017 16 timer siden, abrasiveRefraction skrev: 1.5% sukker er vel ikke avgjlrende. Krem blir vel til fløte hvis du rører den? Hvem spiser potetmos fra poser? Æsj. Krem blir smør om du rører i den. Og ironien i at du ikke spiser posepotetmos, men bruker "krem" på boks er påfallende.
Gremlin Skrevet 29. november 2017 #16 Skrevet 29. november 2017 7 minutter siden, Sugemerke skrev: Krem blir smør om du rører i den. Og ironien i at du ikke spiser posepotetmos, men bruker "krem" på boks er påfallende. Jeg kan finne på å bruke krem på boks i kakaoen, men det betyr ikke at jeg synes potetmos på pose er spesielt godt, og jeg skjønner ikke hvorfor det skulle være ironisk.
AnonymBruker Skrevet 29. november 2017 #17 Skrevet 29. november 2017 Dette er selvsagt en av TS' tøysetråder....selv om det ikke er helg riktig ennå. Anonymkode: 0b108...8a1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå