AnonymBruker Skrevet 25. november 2017 #1 Skrevet 25. november 2017 Jeg tenker på vanlig slag som pepperkaker, sandnøtter, havreflarn etc. Hvor lenge holder disse i vanlig kakebokser i romtemperatur eller litt under?(tenker å oppbevare dem i kjelleren.) Jeg lurer på hvor tidlig det er trygt å starte på julebaksten uten å risikere å få dårlige kaker til jul. Mvh jule-elskeren Anonymkode: 51b7d...d09
AnonymBruker Skrevet 25. november 2017 #2 Skrevet 25. november 2017 Vi spiser våre over en måned etter de er bakt, så tipper de holder i minst to måneder Anonymkode: 05ec7...81a
Ullvott Skrevet 25. november 2017 #3 Skrevet 25. november 2017 Du kan trygt bake julebakst nå. Småkaker holder mist to måneder, trolig både tre og fire, i tette bokser. Stol på meg: jeg er oppvokst på julebakst som er bakt i slutten av november, og vi spiste serinakaker og berlinerkranser til langt uti februar, uten at det var noen bismak på kakene.
Rumle Skrevet 25. november 2017 #4 Skrevet 25. november 2017 Spørs om du har noen kakemonser i familien, egen erfaring tilsier at de da ikke holder seg spesielt lenge 4
sunshine-t Skrevet 25. november 2017 #5 Skrevet 25. november 2017 Null problem å lage de nå. Bare ha de i en lufttett boks. Kos dere med bakingen
AnonymBruker Skrevet 26. november 2017 #6 Skrevet 26. november 2017 Takk for svar! Dette var gode nyheter, da slipper jeg å stresse så mye rett før jul. Ts Anonymkode: 51b7d...d09
AnonymBruker Skrevet 27. november 2017 #7 Skrevet 27. november 2017 De er best de første 3 ukene. Disse småkakene inneholder mye fett, som harskner over tid. Så selv om det går an å spise dem etter en mnd eller to, vil kvaliteten være forringet. Anonymkode: f4408...bc3 3
AnonymBruker Skrevet 27. november 2017 #8 Skrevet 27. november 2017 30 minutter siden, AnonymBruker skrev: De er best de første 3 ukene. Disse småkakene inneholder mye fett, som harskner over tid. Så selv om det går an å spise dem etter en mnd eller to, vil kvaliteten være forringet. Anonymkode: f4408...bc3 Enig, ikke bare harskner de, men de får "blikksmak" av å ligge i boks så lenge. Jeg kommer ikke til å begynne å bake før om en uke eller to. Klart, om man er en kakemons som synes alt søtt er godt er det bare å bake i vei, men om man vil ha gode kaker til jul ville jeg ventet litt. Anonymkode: 30ac2...5a6 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå