AnonymBruker Skrevet 25. november 2017 #1 Skrevet 25. november 2017 Leser at når man skal lage stekt ris, så bør risen være kald. Går det fint at den ikke er kald? Hva er det som skjer hvis den ikke er kald? Anonymkode: 7fcd8...48f
AnonymBruker Skrevet 25. november 2017 #2 Skrevet 25. november 2017 Må ikke være kald, voks opp i gulinghjem/asiatisk og spist stekts ris veldig ofte. Mamma kokte risen og stekte den med en gang Anonymkode: 1e9fc...073
Lammelåret Skrevet 25. november 2017 #3 Skrevet 25. november 2017 Jeg synes det er mye lettere å bruke varm ris.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå