AnonymBruker Skrevet 25. november 2017 #1 Del Skrevet 25. november 2017 Leser at når man skal lage stekt ris, så bør risen være kald. Går det fint at den ikke er kald? Hva er det som skjer hvis den ikke er kald? Anonymkode: 7fcd8...48f Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1150712-stekt-ris/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. november 2017 #2 Del Skrevet 25. november 2017 Må ikke være kald, voks opp i gulinghjem/asiatisk og spist stekts ris veldig ofte. Mamma kokte risen og stekte den med en gang Anonymkode: 1e9fc...073 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1150712-stekt-ris/#findComment-20717948 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lammelåret Skrevet 25. november 2017 #3 Del Skrevet 25. november 2017 Jeg synes det er mye lettere å bruke varm ris. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1150712-stekt-ris/#findComment-20717977 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå