AnonymBruker Skrevet 25. november 2017 #1 Skrevet 25. november 2017 Hei folkens, er det noen her som har en god oppskrift på kakemenn? Tykke og myke Anonymkode: f55fb...d79
AnonymBruker Skrevet 25. november 2017 #2 Skrevet 25. november 2017 Her er oppskriften min mor brukte da jeg var liten 100 gr. smør 3 dl sukker 1 liter mel 1 ts hornsalt 2 dl kald melk (rett fra kjøleskapet) Alt det tørre blandes og røres sammen med smeltet smør og melk. Deigen kjevles til ca 1/2 cm tykkelse. Stikk ut menn (og koner). Stekes i 6-8 minutter v/200 grader Anonymkode: 1931a...0bc 1
AnonymBruker Skrevet 25. november 2017 #3 Skrevet 25. november 2017 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Her er oppskriften min mor brukte da jeg var liten 100 gr. smør 3 dl sukker 1 liter mel 1 ts hornsalt 2 dl kald melk (rett fra kjøleskapet) Alt det tørre blandes og røres sammen med smeltet smør og melk. Deigen kjevles til ca 1/2 cm tykkelse. Stikk ut menn (og koner). Stekes i 6-8 minutter v/200 grader Anonymkode: 1931a...0bc Tusen takk Anonymkode: f55fb...d79 1
mercury_ Skrevet 26. november 2017 #4 Skrevet 26. november 2017 Noen som har prøvd å bruke bakepulver i stedet for hornsalt? Jeg bor i England og her er det ikke så lett å få tak i, orker ikke bestille fra ebay bare for kakemenn... Takk for oppskrift!
AnonymBruker Skrevet 28. november 2017 #5 Skrevet 28. november 2017 På 26.11.2017 den 21.05, mercury_ skrev: Noen som har prøvd å bruke bakepulver i stedet for hornsalt? Jeg bor i England og her er det ikke så lett å få tak i, orker ikke bestille fra ebay bare for kakemenn... Takk for oppskrift! Jeg har ikke prøvd, men det burde være grei skuring i utgangspunktet. Mener (nesten) bestemt at du da må bruke 2 ts bakepulver som erstatning for 1 ts hornsalt. Anonymkode: 1931a...0bc 1
Eirasi Skrevet 30. november 2017 #6 Skrevet 30. november 2017 Bare et lite tips; la deigen ligge i kjøleskapet natten over før du kjevler den ut. Jeg fant en oppskrift(husker ikke hvilken) der det sto som tips for bedre smak. Jeg fulgte den og de ble så gode at de ble spist opp før julaften! Så på lillejulaften lagde jeg en ny forsyning, men disse kjevlet jeg ut med en gang og de ble ikke like gode. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå