Gå til innhold

Varme kylling? Trenger svar fort!


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har kjøpt ferdigstekte kyllinglår på rema 1000 i dag, og tenkte å ha det til middag i kveld, men sto ingen tilberedelsestips på pakka. Hvordan skal jeg varme opp dette uten at det blir tørt? Tenkte å varme de i stekeovnen, men aner ikke temperatur, eller om jeg må ha noe smør eller olje i formen sammen med kyllingen (eventuelt pensle den? Den er jo ferdig krydra og alt)? 

Noen som har tips? 

Anonymkode: 11194...b2f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville bare ha tatt den i ovn, ikke ha for varme- 180.... også bare følge med til den er blitt varm 😬

Anonymkode: 87248...3e2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Går det ikke fortere å Google seg fram til svaret, enn å spørre her..?

 

Anonymkode: b8cb2...400

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier å legge slike i mikroen, men du kan helt fint ha dem i stekeovnen også. Hell littegranne olje oppå lårene - i en tynn, tynn stråle, og så varmer du dem i ovnen i 10-15 minutter. På ca. 180- 200 grader.

Anonymkode: d7dac...78e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Går det ikke fortere å Google seg fram til svaret, enn å spørre her..?

 

Anonymkode: b8cb2...400

Hun har jo fått svar med en gang?

Anonymkode: 93d05...2d6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Går det ikke fortere å Google seg fram til svaret, enn å spørre her..?

 

Anonymkode: b8cb2...400

Jeg fant ingenting om akkurat dette, faktisk. Jeg er veldig dårlig på kjøkkenet, og er livredd for å gjøre noe feil, så når jeg søker etter kyllinglår, og alt som kommer opp er kyllingvinger, klarer jeg ikke se forbi dette, og gjette meg frem til hva jeg skal gjøre.

Anonymkode: 11194...b2f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er jo bare å prøve. Blir det tørt, så blir det tørt, så justerer du neste gang :-)

Ingenting å være livredd for, man dør vanligvis ikke av litt tørr kylling.

Kyllinglår i mikro? Blir ikke skinnet sleipt og bløtt av det? Liker å ha det i ovnen for å crispe opp igjen skinnet litt.

Anonymkode: 8f2da...663

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde det i stekeovnen med aluminiumsfolie over. Husker ikke helt, men tror jeg hadde temperaturen på rundt 200 grader over- og undervarme, i omtrent 20-30 minutter. Den ble varm, men ikke så varm som jeg hadde håpet. Den var mer lunken liksom. Må den stå i ovnen lenger?

Anonymkode: 11194...b2f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruk steketermomet om du har. Kjernetemp skal være rett rundt 70.

Anonymkode: 42745...e66

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høy varme på begge sier i 20-30 sek. men ikke mer. Sett på lokk, skru ned plata på det minste, så etter fem min. under lokk kan du sette stekepanna tilbake på plata. Bruk smør. Mat som er stekt fra før, bør få kort tid på høy varme, 3/4 del kortere enn om du lager ferskt. Og deretter svak varme til maten er gjennomvarm.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...