Gå til innhold

Er det vits i å kjøpe gjær for søte deiger?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Eller er det bare for å tjene penger?

Kjøper du gjær for søte deiger, når du f.eks baker boller?

Anonymkode: 87e44...4fc

Skrevet

Har prøvd, merker absolutt ingen forskjell.

Anonymkode: 0caaa...4c4

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Eller er det bare for å tjene penger?

Kjøper du gjær for søte deiger, når du f.eks baker boller?

Anonymkode: 87e44...4fc

Har hørt at det faktisk funker.

Mener det var TV2 hjelper deg som testet. Er noe i gjæren som reagerer bedre med sukker enn den originale gjæren. :)

Anonymkode: bea26...020

Skrevet

Ei venninne av meg lager mye av gjærbakst og hun har ikke merket noe forskjell.
Er ikke så ofte jeg baker med gjær, men har heller ikke merket noe forskjell.

Skrevet (endret)

Det er bare tull. Det er noe de som selger vil tjene på, kjøper man fersk gjær går den ut på dato. Da må man kjøpe ny gjær, dobbelt opp, både til boller og til brød.

Hvis det høres for bra ut til å være sant, så stemmer det ikke. Stol på det som alltid har virket.

Endret av Atea
Skrevet

Det har jeg aldri kjøpt. Jeg bruker bare tørrgjær (da har jeg alltid gjær tilgjengelig for baking) og får alltid luftig og godt resultat.

  • Liker 1
Skrevet

Nei, ikke vits- hilsen konditor.

Anonymkode: ea3f0...a06

Skrevet

Det gir en litt bedre smak på baksten. Siden det finnes utrolig mange gjærtyper med forskjellige egenskaper så er det fint at vi får litt å velge i. 

Anonymkode: 8696e...014

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...