Gå til innhold

Firkantet ovnsform i glass, kjeramikk, eller bakeform?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er forskjellen egentlig? Og hva er best til matlaging som fløtegratinerte poteter, ovnsbakt laks og andre gratenger. Disse man bruker til kake setter ikke maten seg så lett fast i, ikke de nye typene vertfall, men jeg ser jo mest de i glass og keramikk, er redd glasset er vanskelig å vaske helt rent? Og keramikken er vel det dyreste?

Anonymkode: 08426...f0b

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Skal du ha noe du setter inn i steikeovnen uten at det sprekker så må du ha ovnsformer som tåler varmen uten å sprekke/eksplodere eller smelte i ovnen. Og som ikke væske renner ut av.

Du kan bruke blikkformer du bruker til baking. Her er det smak og behag som gjelder. 

Anonymkode: 2ae62...8f3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...