AnonymBruker Skrevet 20. november 2017 #1 Skrevet 20. november 2017 Hva er forskjellen egentlig? Og hva er best til matlaging som fløtegratinerte poteter, ovnsbakt laks og andre gratenger. Disse man bruker til kake setter ikke maten seg så lett fast i, ikke de nye typene vertfall, men jeg ser jo mest de i glass og keramikk, er redd glasset er vanskelig å vaske helt rent? Og keramikken er vel det dyreste? Anonymkode: 08426...f0b
AnonymBruker Skrevet 20. november 2017 #2 Skrevet 20. november 2017 Skal du ha noe du setter inn i steikeovnen uten at det sprekker så må du ha ovnsformer som tåler varmen uten å sprekke/eksplodere eller smelte i ovnen. Og som ikke væske renner ut av. Du kan bruke blikkformer du bruker til baking. Her er det smak og behag som gjelder. Anonymkode: 2ae62...8f3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå