AnonymBruker Skrevet 19. november 2017 #1 Skrevet 19. november 2017 Samler inspirasjon for den beste trerettersmenyen. Gjerne med litt utradisjonelle innslag! Her kinner min: forrett: Dim Sum med kongereke, ingefær, vårløk, sitrongress og annet snadder hovedrett: crispy duck dessert: mangosorbet med myntecrunch Anonymkode: 19421...940
Lamoramp Skrevet 19. november 2017 #2 Skrevet 19. november 2017 Forrett: rakfisk-blinis med pepperrotkrem Hovedrett: Lanmecarre med snøfrisk-crust Dessert: Brunost-is med noe sprøtt til 2
Gjest hva som helst Skrevet 20. november 2017 #3 Skrevet 20. november 2017 Forrett: Stekt sjøkreps med en dæsj smør, hvitløk og urter Hovedrett: Hjortefilet, lammekarre eller annen fin filet med sesongbaserte grønnsaker og kanskje en purè, rødsvinssaus etc. Dessert: Creme brulee eller noe sjokoladebasert
T-Rex Skrevet 20. november 2017 #4 Skrevet 20. november 2017 Forrett: Ansjospizza Hovedrett: Skinkepizza Dessert: Sjokoladepizza 2
AnonymBruker Skrevet 20. november 2017 #5 Skrevet 20. november 2017 vegetar anyone? Anonymkode: 0b2bb...5b2
AnonymBruker Skrevet 20. november 2017 #6 Skrevet 20. november 2017 Bruschetta, langtidsstekt biff med tilbehør, brownies med is og bærsaus Anonymkode: 75aa4...8a7
Gjest Overrasket Skrevet 20. november 2017 #7 Skrevet 20. november 2017 13 minutter siden, AnonymBruker said: vegetar anyone? Anonymkode: 0b2bb...5b2 Ribollita. Det lages tradisjonelt med flesk i, men flesket burde alle, også kjøttetere, erstatte med gamle parmesanskorper. Lasagne med kun den hvite sausen og årstidens grønnsaker. Hjemmelaget panforte.
AnonymBruker Skrevet 22. november 2017 #8 Skrevet 22. november 2017 Forrett: Skalldyrsuppe laget på rekeskallkraft, fløte, hvitvin mm. Eller: lettstekte kamskjell med sweet chilisaus og lime Hovedrett: Torskeloins svøpt i parmaskinke, servert med rødvinsaus, potetmos og grønnsaker eller andebryst med rødvins-og ingefærsaus og grønnsaker. Dessert: Bringebærsorbet med mynte eller stekte bananer i appelsin- og smørsaus med is. Anonymkode: adeae...29b 1
AnonymBruker Skrevet 23. november 2017 #9 Skrevet 23. november 2017 Forrett: Østers med koriander, vårløk og en skvis sitron. Champagne til. Hovedrett: Langtidsstekt gås med honningepler, svisker, sherrysaus og sprøstekt kål. En god Burgunder til. Dessert: Is av peanøtt, banan og kokos. En fin Sauternes til. Anonymkode: 0e92e...ee4 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå