Gå til innhold

Din beste trerettersmeny


Anbefalte innlegg

Skrevet

Samler inspirasjon for den beste trerettersmenyen. Gjerne med litt utradisjonelle innslag! 

 

Her kinner min: 

forrett: Dim Sum med kongereke, ingefær, vårløk, sitrongress og annet snadder 

 

hovedrett: crispy duck 

dessert: mangosorbet med myntecrunch

Anonymkode: 19421...940

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Forrett: rakfisk-blinis med pepperrotkrem

Hovedrett: Lanmecarre med snøfrisk-crust

Dessert: Brunost-is med noe sprøtt til 

  • Liker 2
Gjest hva som helst
Skrevet

Forrett: Stekt sjøkreps med en dæsj smør, hvitløk og urter

Hovedrett: Hjortefilet, lammekarre eller annen fin filet med sesongbaserte grønnsaker og kanskje en purè, rødsvinssaus etc.

Dessert: Creme brulee eller noe sjokoladebasert

Skrevet

Forrett: Ansjospizza

Hovedrett: Skinkepizza

Dessert: Sjokoladepizza

  • Liker 2
Skrevet

vegetar anyone?

Anonymkode: 0b2bb...5b2

Skrevet

Bruschetta, langtidsstekt biff med tilbehør, brownies med is og bærsaus

Anonymkode: 75aa4...8a7

Gjest Overrasket
Skrevet
13 minutter siden, AnonymBruker said:

vegetar anyone?

Anonymkode: 0b2bb...5b2

Ribollita. Det lages tradisjonelt med flesk i, men flesket burde alle, også kjøttetere, erstatte med gamle parmesanskorper.
Lasagne med kun den hvite sausen og årstidens grønnsaker.
Hjemmelaget panforte.

Skrevet

Forrett: Skalldyrsuppe laget på rekeskallkraft, fløte, hvitvin mm. 

Eller: lettstekte kamskjell med sweet chilisaus og lime

Hovedrett: Torskeloins svøpt i parmaskinke, servert med rødvinsaus, potetmos og grønnsaker

eller andebryst med rødvins-og ingefærsaus og grønnsaker. 

Dessert: Bringebærsorbet med mynte eller stekte bananer i appelsin- og smørsaus med is. 

 

 

 

 

Anonymkode: adeae...29b

  • Liker 1
Skrevet

Forrett: Østers med koriander, vårløk og en skvis sitron. Champagne til.

Hovedrett: Langtidsstekt gås med honningepler, svisker, sherrysaus og sprøstekt kål. En god Burgunder til.

Dessert: Is av peanøtt, banan og kokos. En fin Sauternes til.

Anonymkode: 0e92e...ee4

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...