AnonymBruker Skrevet 18. november 2017 #1 Skrevet 18. november 2017 Samboer har invitert et vennepar på rådyrstek her i morgen. Vi har aldri laget det før. Hvordan gjør man det? Må man bruke steketermometer? Anonymkode: 1240a...023
AnonymBruker Skrevet 18. november 2017 #2 Skrevet 18. november 2017 Her er det oppskrift på langsteking. Steketermometer er absolutt å anbefale. Å beregne steketid etter vekt og temperatur er veldig unøyaktig og det er stor forskjell fra ovn til ovn, og så vidt jeg vet er rådyrkjøtt magert og vil fort bli tørt om det steker for lenge. Anonymkode: c7cec...287
Oppskriftsbok Skrevet 18. november 2017 #3 Skrevet 18. november 2017 (endret) . Endret 18. november 2017 av Oppskriftsbok
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå