Thomasine Skrevet 17. november 2017 #1 Skrevet 17. november 2017 Vi skal ha besøk på nyttårsaften og har lyst til å diske opp med noe annet for en gangs skyld. De siste årene har det blitt til middag: Pinnekjøtt Kalkun Viltstek Til dessert: Dronning Maud-pudding Is med varm bærsaus Verdens Beste-kake Sarah Bernard-kake Blir både barn og voksne, og de fleste barna (mine...;)) spiser helst det de voksne spiser - de andre er litt kresne, men vi tar ikke spesielt hensyn til det har vi fått beskjed om. Tenker litt på tapas - trenger da tips til noe ekstra godt! Hva spiser dere på nyttårsaften til middag og dessert?
Gjest Mythic Skrevet 17. november 2017 #2 Skrevet 17. november 2017 Jeg har ofte laget helstekt indrefilèt av okse med gratinerte poteter, diverse grønnsaker og en god saus. Til dessert har jeg hatt hjemmelaget karamellpudding.
AnonymBruker Skrevet 17. november 2017 #3 Skrevet 17. november 2017 Her er det fast klassiker med kalkun på nyttårsaften. Lager stuffing, fyller i kalkunen, langtidssteker den hele dagen slik at den er saftig og god. Serveres med en masse tilbehør, samt grov potetmos, saus, osv. Til dessert kan man jo ha hva som helst, men jeg pleier å lage Crème brulèe eller sjokoladepudding med vaniljesaus. Meget godt når man lager det fra bunnen av selv. Anonymkode: fc918...81b
Zienna Skrevet 17. november 2017 #4 Skrevet 17. november 2017 Hos oss er nyttårsmiddagen like mye tradisjon som julemiddagen. Jeg kunne gjerne tenkt meg noe helt annet, men vet jeg blir nedstemt av familien Tapas gir mange muligheter. Hva med tapasretter hvor du i størst mulig grad bruker lokal mat?
Gulogulo Skrevet 17. november 2017 #5 Skrevet 17. november 2017 Sashimi av laks til forrett, hummer til hovedrett og multekrem til dessert. Champagne til forrett og hovedrett, sauterne til dessert. Gleder meg allerede!
Christiane_W Skrevet 17. november 2017 #6 Skrevet 17. november 2017 Årets nyttårsmeny hos oss blir: Forrett: Tartar av salmalaks på rugbrød med avocado- og agurkrøre toppet med creme fraiche og friske urter Hovedrett: Helstekt entrecote med pommes Anna, Bearnaise saus og grønnsaker (ikke bestemt hva grønnsakene blir) Dessert: Pana cotta toppet med karamell crumble og friske bær
Gjest Vil ikke Skrevet 18. november 2017 #7 Skrevet 18. november 2017 And anbefales. Sjekk ut Bent Stiansen sin oppskrift med solbærsaus
AnonymBruker Skrevet 18. november 2017 #8 Skrevet 18. november 2017 Siden det bare blir samboer, meg og kattene våre blir det stekt kalkunfilet med ovnsstekte poteter, grønnsaker (brokkoli-gulerøtter-rosenkål), stekt sopp, viltsaus og tyttebærsyltetøy Kattene får smake litt kalkun og saus hvis de liker, ellers blir det en boks av favorittvåtfóret. Dessert blir nok Kulinaris Jordbær og Mango, hvis ikke samboeren disker opp med noe hjemmelaget (han er veldig flink på desserter) Anonymkode: 95925...3ca
AnonymBruker Skrevet 19. november 2017 #9 Skrevet 19. november 2017 Vi skal ha ovnsbakt laks med sopp og kokte poteter. Tror det blir reker til forrett, men er usikker på desserten. Anonymkode: 70c49...e12
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå