Hanalulu Skrevet 16. november 2017 #1 Skrevet 16. november 2017 jeg skal lage red velvet kake og det står i oppskriften at jeg skal bruke surmelk? er det det samme som kefir eller kulturmelk?? gjør ikke så mye baking egentlig så vet lite om dette
AnonymBruker Skrevet 17. november 2017 #3 Skrevet 17. november 2017 4 timer siden, Antoinette skrev: Ja, det er det samme. Nettopp. Men om det brukes kulturmelk eller kefir, eller om det går for det samme, i baking må bakekyndige svare på. Anonymkode: 7f3ca...924
Antoinette Skrevet 17. november 2017 #4 Skrevet 17. november 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Nettopp. Men om det brukes kulturmelk eller kefir, eller om det går for det samme, i baking må bakekyndige svare på. Anonymkode: 7f3ca...924 Du kan bruke begge deler om hverandre. "Bakekyndig" nok eller
Jerry Lee Skrevet 17. november 2017 #5 Skrevet 17. november 2017 27 minutter siden, Antoinette skrev: Du kan bruke begge deler om hverandre. "Bakekyndig" nok eller Ja, ha? Trudde Kefir var mye tjukkere, og at Kulturmelk brukes til baking. Men hva vet vel jeg.
Antoinette Skrevet 17. november 2017 #6 Skrevet 17. november 2017 Jeg bruker det om hverandre til baking, aldri noen problemer.
AnonymBruker Skrevet 17. november 2017 #7 Skrevet 17. november 2017 begge deler er surmelk det er bare ulike bakteriekulturer som er brukt i syrningen. Anonymkode: 14529...0ed
Jerry Lee Skrevet 17. november 2017 #8 Skrevet 17. november 2017 33 minutter siden, AnonymBruker skrev: begge deler er surmelk det er bare ulike bakteriekulturer som er brukt i syrningen. Anonymkode: 14529...0ed Eh...ja...det vet vi.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå