Gå til innhold

surmelk?


Anbefalte innlegg

Skrevet

jeg skal lage red velvet kake og det står i oppskriften at jeg skal bruke surmelk? er det det samme som kefir eller kulturmelk?? gjør ikke så mye baking egentlig så vet lite om dette :laugh:

Videoannonse
Annonse
Skrevet
4 timer siden, Antoinette skrev:

Ja, det er det samme. 

Nettopp. Men om det brukes kulturmelk eller kefir, eller om det går for det samme, i baking må bakekyndige svare på.

Anonymkode: 7f3ca...924

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Nettopp. Men om det brukes kulturmelk eller kefir, eller om det går for det samme, i baking må bakekyndige svare på.

Anonymkode: 7f3ca...924

Du kan bruke begge deler om hverandre. 

"Bakekyndig" nok eller :ac:

Skrevet
27 minutter siden, Antoinette skrev:

Du kan bruke begge deler om hverandre. 

"Bakekyndig" nok eller :ac:

Ja, ha? Trudde Kefir var mye tjukkere, og at Kulturmelk brukes til baking. 

Men hva vet vel jeg.  :)

Skrevet

Jeg bruker det om hverandre til baking, aldri noen problemer. 

Skrevet

begge deler er surmelk det er bare ulike bakteriekulturer som er brukt i syrningen.

Anonymkode: 14529...0ed

Skrevet
33 minutter siden, AnonymBruker skrev:

begge deler er surmelk det er bare ulike bakteriekulturer som er brukt i syrningen.

Anonymkode: 14529...0ed

Eh...ja...det vet vi.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...