Pip Skrevet 27. januar 2005 #1 Skrevet 27. januar 2005 Fann ei oppskrift der det står oppgitt kor mange gram ein skal bruke. Er det nettovekt eller vekta etter avsiling ein meinar? (Reknar med det siste, men spør likevel... )
Pip Skrevet 30. januar 2005 Forfatter #2 Skrevet 30. januar 2005 Det var eit nokså dumt spm. i grunnen... Men uansett - marinerte soltørka tomater er veldig veldig godt!
Annie Skrevet 30. januar 2005 #3 Skrevet 30. januar 2005 Hva bruker man soltørka tomater til? Har aldri prøvd det nemlig.
Arkana Skrevet 30. januar 2005 #4 Skrevet 30. januar 2005 Hva bruker man soltørka tomater til? Har aldri prøvd det nemlig. På pizza, i tomatsaus, i salater, i supper, i dressinger, i dip, rett og slett overalt hvor du har lyst. Gir en litt annerledes tomatsmak.
Annie Skrevet 30. januar 2005 #5 Skrevet 30. januar 2005 Takk for svar, men skal de legges i vann først? hvor lenge evt?
Arkana Skrevet 30. januar 2005 #6 Skrevet 30. januar 2005 Soltørkede tomater i olje trenger du ikke legge i vann. De som er helt tørre legges i varmt vann i 30 minutter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå