AnonymBruker Skrevet 11. november 2017 #1 Skrevet 11. november 2017 Noen som har noen erfaringer med det? Vi ønsker å kjøpe, men det er et hav av utvalg og prisene er veldig varierende. Så på en maskin som kan brukes til vanlige kasseroller til ca. 2000kr.. kan det være noe? Anonymkode: aa32b...3a1
Zzyzx Skrevet 11. november 2017 #2 Skrevet 11. november 2017 Da er det en sirkulator du vurderer. Jeg har en sånn, og det er veldig praktisk til det jeg faktisk bruker den til, men den blir ikke brukt så veldig ofte. Jeg bruker den ikke i gryter, kjøpte et relativt stort plastkar istedenfor. Mer plass på den måten, grytene mine er ikke så store. Sirkulator tar mindre oppbevaringsplass enn alt i ett-maskinene.
AnonymBruker Skrevet 11. november 2017 #3 Skrevet 11. november 2017 Har du vurdert trykk koker? Utrolig greit. Anonymkode: cebdc...548
AnonymBruker Skrevet 11. november 2017 #4 Skrevet 11. november 2017 Trykk koker? Hvordan funker det? Har tenkt å kjøpe en stor plastikkar eller stålkar, sånn at vi får plass til feks lammelår opp 😊 Så på en obh, som kunne ta opp til 30liter. Anonymkode: aa32b...3a1
Zzyzx Skrevet 12. november 2017 #5 Skrevet 12. november 2017 Lammelår er en av de tingene jeg ikke gidder å lage sous vide. Synes ikke resultatet blir så veldig bra. Trykkoker er ikke det samme, bruksområdene er helt forskjellige.
Gjest hva som helst Skrevet 13. november 2017 #6 Skrevet 13. november 2017 Jeg har en Anova-sirkulator som jeg er veldig fornøyd med. Men jeg tror det har kommet andre modeller som er mer kompakte, som gjør samme nytten. Jeg bruker den ikke så veldig ofte, kanskje annenhver uke i snitt. Men jeg synes definitivt resultatet blir bedre når jeg lager for eksempel biff o.l. med sirkulatoren.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå