AnonymBruker Skrevet 9. november 2017 #1 Skrevet 9. november 2017 Da snakker vi ting som er ment som menneskeføde og innenfor rimelighetens grenser. Fiskepudding eller fiskeboller i hvitsaus tror jeg må være det verste jeg vet. Hva med dere? Anonymkode: a9d1c...033 2
AnonymBruker Skrevet 9. november 2017 #4 Skrevet 9. november 2017 Noe jeg fikk servert på jobb en gang, kålruletter med poteter og RØD!!! saus som smakte presist som Toro tomatsuppe Det er det verste jeg har smakt, og jeg er virkelig ikke kresen. Anonymkode: c62e4...51b 5
Gjest Faerunpedia Skrevet 9. november 2017 #6 Skrevet 9. november 2017 Alt med rødbeter eller komler.
AnonymBruker Skrevet 9. november 2017 #7 Skrevet 9. november 2017 Blodklubb og oliven. Anonymkode: db337...863 1
AnonymBruker Skrevet 9. november 2017 #8 Skrevet 9. november 2017 Fårikål med hermetisk ananas til dessert. Får det ikke ned for å være høflig engang. Anonymkode: 6b7d4...fe4
AnonymBruker Skrevet 9. november 2017 #11 Skrevet 9. november 2017 Lutefisk og blåskjell Anonymkode: b3d15...f3b 1
Perelandra Skrevet 9. november 2017 #12 Skrevet 9. november 2017 Grovbrød med syltetøy. Jeg liker bær og jeg liker grovbrød, men klarer ikke den kombinasjonen. Det hjelper litt om jeg har på smør, og det går bedre med fint brød enn grovt brød hvis jeg må spise syltetøy, men godt er det ikke uansett.
palamina Skrevet 9. november 2017 #13 Skrevet 9. november 2017 Nå har jeg lest gjennom tråden hittil og jeg syns jo alt som her nevnt her er snadder! Det eneste kan tenke på som gjør meg litt kvalm av tanken er stakelets. Sånne kjøttpuddingaktige med ost inni og skorpe rundt som suuuuger til seg alt smøret i panna, og blir super feite. Det er bare æsj. Spiser hva som helst annet egentlig. 2
Gjest JudasPriest Skrevet 9. november 2017 #14 Skrevet 9. november 2017 (endret) Alt som inneholder fåre/lammekjøtt og hodet, blodpudding, høneklør (aner ikke hva det heter), sushi, råttkjøtt, rått egg, tørket kjøtt, lutefisk og saus med sukkerkulør. Endret 9. november 2017 av JudasPriest 🦉
BlendaSensitive Skrevet 9. november 2017 #15 Skrevet 9. november 2017 Blodpudding, rogn (sånn fersk kokt rogn...) og svisker. Yuk! 2
Gjest Mythic Skrevet 9. november 2017 #16 Skrevet 9. november 2017 Koriander Lever, innmatpølse og snegler. Ellers går alt i grisen
AnonymBruker Skrevet 9. november 2017 #17 Skrevet 9. november 2017 Vanlige kokte poteter :S Fått helt æsj følelse av det etter å vokse opp med alt for ofte kokte poteter... Så mye annet godt man kan lage av poteter, hvorfor bare koke det og spise det plain skjønner jeg meg ik på... Så tørt, melete og det setter seg i halsen.. MEH Anonymkode: c3aae...668 2
AnonymBruker Skrevet 9. november 2017 #18 Skrevet 9. november 2017 Kokt kumage. Fikk det servert i utlandet en gang, glemmer aldri verke lukt, utseende eller konsistens. Anonymkode: 76af8...752
Gjest JudasPriest Skrevet 9. november 2017 #20 Skrevet 9. november 2017 4 minutter siden, BlendaSensitive skrev: Blodpudding, rogn (sånn fersk kokt rogn...) og svisker. Yuk! Ja, og kaviar.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå