AnonymBruker Skrevet 6. november 2017 #1 Skrevet 6. november 2017 Får gjester i julen og ønsker å skjemme dem litt bort med gode og lange frokoster. Hvilke pålegg kan jeg by på utenom det tradisjonelle sild, edamer, røkelaks, eggerøre, brød og roastbiff? Til drikke har vi kaffe og juice. Har lyst til å utvide tradisjonene og ha mer utvalg (og mindre pakninger) enn tidligere. Hvilke pålegg bruker dere andre? Hva er et must til de gode og lange frokostene i jula? Anonymkode: 784a3...720
AnonymBruker Skrevet 6. november 2017 #2 Skrevet 6. november 2017 Jeg MÅ ha eggsalat og italiensk salat på bordet i jula. Da selvsagt hjemmelaget. Anonymkode: dcfae...e5a
AnonymBruker Skrevet 6. november 2017 #3 Skrevet 6. november 2017 Julepålegg som sylte, tungerull, osv er et must. Med majones, helst. Servert på nystekte rundstykker (fra frysedisken er helt ok, trenger ikke stå opp kl 3 for å sette en gjærdeig ) Anonymkode: 248c7...fca 1
carmen81 Skrevet 6. november 2017 #4 Skrevet 6. november 2017 Alt det du nevner, div kjøttpålegg og spekemat. Hjemmelagd syltetøy og marmelade med og uten alkohol på den siste. Div brød, horn,julebrød, flatbrød og vørterbrød. Sild av Div typer. Hjemmelagd italiensk salat, sildesalat, waldrofsalat. Det jeg har av drikke. Juice, melk, kaffe, te, evt julebrus om det er ett must fra andre. Tror det er alt...
Monicas Skrevet 6. november 2017 #5 Skrevet 6. november 2017 Hjemmelagete salater som eggesalat, druesalat og rødbetsalat, sylte, ribberull, spekemat, ost og kjeks. 1
Lerkeliten Skrevet 6. november 2017 #6 Skrevet 6. november 2017 (endret) Smør. Endret 6. november 2017 av Lerkeliten
tonebelinda Skrevet 6. november 2017 #7 Skrevet 6. november 2017 Lefse med god sennep, og rester etter juleribbe og julepølser 5
AnonymBruker Skrevet 6. november 2017 #8 Skrevet 6. november 2017 kalkun og kylling pållegg. Anonymkode: e601c...7e9
AnonymBruker Skrevet 6. november 2017 #9 Skrevet 6. november 2017 Øl og akevitt til julefrokost - selvsagt! Gravlaks og hjemmelaget leverpostei må også stå på bordet, den siste serveres varm med sopp og bacon. Anonymkode: c0ee1...a45 3
AnonymBruker Skrevet 6. november 2017 #10 Skrevet 6. november 2017 MAJONESS, og kokte egg. Anonymkode: e601c...7e9 1
AnonymBruker Skrevet 6. november 2017 #11 Skrevet 6. november 2017 Mormors hjemmelagde sildesalat og varm sjokolade, åh det er så godt" Anonymkode: 91c91...8f4
cleangal Skrevet 6. november 2017 #12 Skrevet 6. november 2017 Noen gode smøreoster, kanskje? Og ingen jul uten Julepostei fra Gilde. Rødbeter, sylteagurk, oppskåret paprika, agurk, tomater i skiver er godt tilbehør. Vi kjøper lokalprodusert julesylte, men de du får i butikken er også gode.
AnonymBruker Skrevet 6. november 2017 #13 Skrevet 6. november 2017 Masse gode oster, leverpostei, god sennep, godt kjøttpålegg av alle slag. Anonymkode: 17833...c60
GauteS Skrevet 6. november 2017 #14 Skrevet 6. november 2017 Mange gode forslag her, men ikke glem juleansjosen! (+ egg). Øl og akevitt er selvsagt til det meste. 5
AnonymBruker Skrevet 6. november 2017 #15 Skrevet 6. november 2017 Just now, GauteS said: Mange gode forslag her, men ikke glem juleansjosen! (+ egg). Øl og akevitt er selvsagt til det meste. sild? Anonymkode: e601c...7e9
Perle Skrevet 6. november 2017 #16 Skrevet 6. november 2017 (endret) Sylte, hel kokt julskinke med GOD sennep, sylteagurk og rødbæter, vørtebrød, julekake, lefser, flatbrød, brunost, edamer, kokte egghalver med rogn/kaviar, GODT ekte smør og majonaise og rømme, GOD grov leverpostei, sild, og prinskorv (minipølser). +kald ribbe i skiver og resten av medisterkakene. Endret 6. november 2017 av Perle 1
Simmis Skrevet 6. november 2017 #17 Skrevet 6. november 2017 For min del blir det ingen jul uten Ribberull og sylte med sennep ( den grove på glass) til frokost 1
GauteS Skrevet 6. november 2017 #18 Skrevet 6. november 2017 (endret) 12 minutes ago, AnonymBruker said: sild? Anonymkode: e601c...7e9 Øl og akevitt er helt nødvendig til sild, men er davisst godt til diverse julepålegg av kjøtt! Lunken hjemmelaget leverpostei... trenger en si mer? Endret 6. november 2017 av GauteS 1
AnonymBruker Skrevet 6. november 2017 #19 Skrevet 6. november 2017 1 minute ago, GauteS said: Øl og akevitt er helt nødvendig til sild, men er davisst godt til diverse julepålegg av kjøtt! Lunken hjemmelaget leverpostei,,, trenger en si mer? Jeg lurte på hva du mente. juleansonen hva er ddet? Er det sild? Anonymkode: e601c...7e9
AnonymBruker Skrevet 6. november 2017 #20 Skrevet 6. november 2017 Ingen julefrokost her i huset uten ferskt brød, ferske rundstykker og julebrød med rosiner. Eggerøre, røkelaks, kjøttrull, sylte, kokt tunge, ribbe, fenalår, spekestinke, morrpølse, leverpostei, druesalat, eggesalat, rødbeter, sennep, majones. Brunost, jarlsberg, nyrørt jordbær og kakao. For ikke å glemme hjemmelaget flatbrød og rømme til spekematen. Nykokt kaffe of ferskpresset juice. Og julebrus fra Mack. Anonymkode: f59cc...666 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå