Gå til innhold

Pålegg til frokoster i jula


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Får gjester i julen og ønsker å skjemme dem litt bort med gode og lange frokoster. Hvilke pålegg kan jeg by på utenom det tradisjonelle sild, edamer, røkelaks, eggerøre, brød og roastbiff? Til drikke har vi kaffe og juice. Har lyst til å utvide tradisjonene og ha mer utvalg (og mindre pakninger) enn tidligere. 

Hvilke pålegg bruker dere andre? Hva er et must til de gode og lange frokostene i jula?

Anonymkode: 784a3...720

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg MÅ ha eggsalat og italiensk salat på bordet i jula. Da selvsagt hjemmelaget. 

Anonymkode: dcfae...e5a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Julepålegg som sylte, tungerull, osv er et must. Med majones, helst. Servert på nystekte rundstykker (fra frysedisken er helt ok, trenger ikke stå opp kl 3 for å sette en gjærdeig ;) )

Anonymkode: 248c7...fca

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alt det du nevner, div kjøttpålegg og spekemat. Hjemmelagd syltetøy og marmelade med og uten alkohol på den siste. Div brød, horn,julebrød, flatbrød og vørterbrød. Sild av Div typer. Hjemmelagd italiensk salat, sildesalat, waldrofsalat. 

Det jeg har av drikke. Juice, melk, kaffe, te, evt julebrus om det er ett must fra andre. 

Tror det er alt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Øl og akevitt til julefrokost - selvsagt!  Gravlaks og hjemmelaget leverpostei må også stå på bordet, den siste serveres varm med sopp og bacon.

Anonymkode: c0ee1...a45

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mormors hjemmelagde sildesalat og varm sjokolade, åh det er så godt"

Anonymkode: 91c91...8f4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen gode smøreoster, kanskje? Og ingen jul uten Julepostei fra Gilde. Rødbeter, sylteagurk, oppskåret paprika, agurk, tomater i skiver er godt tilbehør. Vi kjøper lokalprodusert julesylte, men de du får i butikken er også gode.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Masse gode oster, leverpostei, god sennep, godt kjøttpålegg av alle slag.

Anonymkode: 17833...c60

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Just now, GauteS said:

Mange gode forslag her, men ikke glem juleansjosen! (+ egg).
Øl og akevitt er selvsagt til det meste.

sild?

Anonymkode: e601c...7e9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sylte, hel kokt julskinke med GOD sennep, sylteagurk og rødbæter, vørtebrød, julekake, lefser, flatbrød, brunost, edamer, kokte egghalver med rogn/kaviar, GODT ekte smør og majonaise og rømme, GOD grov leverpostei, sild, og prinskorv (minipølser).

+kald ribbe i skiver og resten av medisterkakene.

Endret av Perle
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
12 minutes ago, AnonymBruker said:

sild?

Anonymkode: e601c...7e9

Øl og akevitt er helt nødvendig til sild, men er davisst godt til diverse julepålegg av kjøtt! Lunken hjemmelaget leverpostei... trenger en si mer?

Endret av GauteS
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minute ago, GauteS said:

Øl og akevitt er helt nødvendig til sild, men er davisst godt til diverse julepålegg av kjøtt! Lunken hjemmelaget leverpostei,,, trenger en si mer?

Jeg lurte på hva du mente. juleansonen hva er ddet?

Er det sild?

Anonymkode: e601c...7e9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen julefrokost her i huset uten ferskt brød, ferske rundstykker og julebrød med rosiner. Eggerøre, røkelaks, kjøttrull, sylte, kokt tunge, ribbe, fenalår, spekestinke, morrpølse, leverpostei, druesalat, eggesalat, rødbeter, sennep, majones. Brunost, jarlsberg, nyrørt jordbær og kakao. For ikke å glemme hjemmelaget flatbrød og rømme til spekematen. Nykokt kaffe of ferskpresset juice. Og julebrus fra Mack.

Anonymkode: f59cc...666

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...