Gå til innhold

Forrett og dessert til Reinsdyr?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Nyttårsaften blir det reinsdyr til hovedrett.

Noen forslag til imponerende forrett og dessert? Prøver å tenke på noe, men er rett og slett helt blank...

Anonymkode: b14b7...1f9

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kamskjell til forrett

Noe med multer til dessert, for eksempel multe-panna cotta eller trifle.

 

Alterativ:

Gratinert hummer til forrett

Eksklusiv vaniljeis med varme bjørnebær og kransekakestenger til dessert.

 

Anonymkode: 24766...eb8

Skrevet

Det kommer alt an på tilbehøret til hovedretten. 

Anonymkode: c8b1b...30a

Skrevet

Ville hatt no soppsuppe med fløte i til forrett jeg.

Dessert måtte blitt no frisk og godt, noe med skogsbær eller lignende..

Skrevet

Kongekrabbe i en eller annen variant til forrett og hjemmelaget multeis til dessert.

Skrevet

Ovnsmarinerte kongekrabber er godt til forrett og is med multekrem til dessert (det bruker vi å ha til reinsteik)

Anonymkode: 02c20...5dc

Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ovnsmarinerte kongekrabber er godt til forrett og is med multekrem til dessert (det bruker vi å ha til reinsteik)

Anonymkode: 02c20...5dc

Den forretten tror jeg trenger litt mer forklaring. :) 

Anonymkode: cc809...b6d

  • Liker 2
Skrevet (endret)

Ts. Vil du gjøre det enkelt lager du grønnertesuppe til forrett. Men røkt laks med noe xxx tilbehør er også godt, og passer hvis du vil holde en rød tråd. Jeg er ikke så god på dette med forretter. Blomkålsuppe kanskje?

Til dessert, varme skogsbær med iskrem og kjeks.

Endret av Atea
Skrevet
17 hours ago, AnonymBruker said:

Ovnsmarinerte kongekrabber er godt til forrett og is med multekrem til dessert (det bruker vi å ha til reinsteik)

Anonymkode: 02c20...5dc

 

15 hours ago, AnonymBruker said:

Den forretten tror jeg trenger litt mer forklaring. :) 

Anonymkode: cc809...b6d

Det er nok snakk om gratinert kongekrabbe tenker jeg. Og det er veldig godt. Splitt krabbebeina og ta av halvparten av skallet, ha i kryddersmør og gratiner i 5-10 minutter avhengig av tykkelse på beina og starttemperatur på krabbe. Godt temperert krabbe og smør trenger kanskje bare 4 minutter for en liten porsjon i forvarmet ovn.

Skrevet

Reinsdyr = søring. 

Vi andre sier bare rein. 

Anonymkode: 4bd42...547

Skrevet (endret)

Tror du har misforstått. Reinsdyr = søringuttrykk for rein. Reinsdyr er ikke det samme som søring. Jeg vet at dere sliter på skolen der oppe i Finnmark, men om ikke annet burde dere forstå likhetstegnet (=).

Endret av H80

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...