AnonymBruker Skrevet 4. november 2017 #1 Skrevet 4. november 2017 Nyttårsaften blir det reinsdyr til hovedrett. Noen forslag til imponerende forrett og dessert? Prøver å tenke på noe, men er rett og slett helt blank... Anonymkode: b14b7...1f9
AnonymBruker Skrevet 4. november 2017 #2 Skrevet 4. november 2017 Kamskjell til forrett Noe med multer til dessert, for eksempel multe-panna cotta eller trifle. Alterativ: Gratinert hummer til forrett Eksklusiv vaniljeis med varme bjørnebær og kransekakestenger til dessert. Anonymkode: 24766...eb8
AnonymBruker Skrevet 4. november 2017 #3 Skrevet 4. november 2017 Det kommer alt an på tilbehøret til hovedretten. Anonymkode: c8b1b...30a
Forundret.. Skrevet 4. november 2017 #4 Skrevet 4. november 2017 Ville hatt no soppsuppe med fløte i til forrett jeg. Dessert måtte blitt no frisk og godt, noe med skogsbær eller lignende..
Brunhilde Skrevet 5. november 2017 #5 Skrevet 5. november 2017 Kongekrabbe i en eller annen variant til forrett og hjemmelaget multeis til dessert.
AnonymBruker Skrevet 5. november 2017 #6 Skrevet 5. november 2017 Ovnsmarinerte kongekrabber er godt til forrett og is med multekrem til dessert (det bruker vi å ha til reinsteik) Anonymkode: 02c20...5dc
AnonymBruker Skrevet 5. november 2017 #7 Skrevet 5. november 2017 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Ovnsmarinerte kongekrabber er godt til forrett og is med multekrem til dessert (det bruker vi å ha til reinsteik) Anonymkode: 02c20...5dc Den forretten tror jeg trenger litt mer forklaring. Anonymkode: cc809...b6d 2
Atea Skrevet 5. november 2017 #8 Skrevet 5. november 2017 (endret) Ts. Vil du gjøre det enkelt lager du grønnertesuppe til forrett. Men røkt laks med noe xxx tilbehør er også godt, og passer hvis du vil holde en rød tråd. Jeg er ikke så god på dette med forretter. Blomkålsuppe kanskje? Til dessert, varme skogsbær med iskrem og kjeks. Endret 5. november 2017 av Atea
H80 Skrevet 5. november 2017 #9 Skrevet 5. november 2017 17 hours ago, AnonymBruker said: Ovnsmarinerte kongekrabber er godt til forrett og is med multekrem til dessert (det bruker vi å ha til reinsteik) Anonymkode: 02c20...5dc 15 hours ago, AnonymBruker said: Den forretten tror jeg trenger litt mer forklaring. Anonymkode: cc809...b6d Det er nok snakk om gratinert kongekrabbe tenker jeg. Og det er veldig godt. Splitt krabbebeina og ta av halvparten av skallet, ha i kryddersmør og gratiner i 5-10 minutter avhengig av tykkelse på beina og starttemperatur på krabbe. Godt temperert krabbe og smør trenger kanskje bare 4 minutter for en liten porsjon i forvarmet ovn.
AnonymBruker Skrevet 5. november 2017 #10 Skrevet 5. november 2017 Reinsdyr = søring. Vi andre sier bare rein. Anonymkode: 4bd42...547
H80 Skrevet 5. november 2017 #11 Skrevet 5. november 2017 (endret) Tror du har misforstått. Reinsdyr = søringuttrykk for rein. Reinsdyr er ikke det samme som søring. Jeg vet at dere sliter på skolen der oppe i Finnmark, men om ikke annet burde dere forstå likhetstegnet (=). Endret 5. november 2017 av H80
Gjest Zeitgeist Skrevet 6. november 2017 #12 Skrevet 6. november 2017 Forrett: Suppe med skogsopp/Salat med hestereker/Einebærgravet fjellørret (https://www.nrk.no/mat/einebaergravet-fjellorret-med-sennepssaus-1.6809373) Dessert: Pepperkake-panna cotta med pepperkake-karamellsaus og frosne tyttebær (http://www.louisespis.com/2015/01/gingerbread-panna-cotta-with.html - oppskriften er på svensk og engelsk)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå