AnonymBruker Skrevet 4. november 2017 #1 Skrevet 4. november 2017 Følger du tradisjonen i familien din eller lager du noe nytt? Vi hadde alltid ribbe på nyttårsaften når jeg var barn, men jeg lager kalkun til mann og barn. Synes det er kjempegodt! Anonymkode: 91213...9d4
Ayurvedaa Skrevet 4. november 2017 #2 Skrevet 4. november 2017 Ribbe på julaften og kalkun til nyttår..
lemoncake Skrevet 4. november 2017 #5 Skrevet 4. november 2017 Vi følger tradisjon. Blir pinnekjøtt på julaften og nyttårsaften! 😋
Gjest Catalina Culès Skrevet 4. november 2017 #6 Skrevet 4. november 2017 Det varierer, men blir som regel pinnekjøtt, men har også spist lasagne, Biff Stroganov, kalkun, ribbe osv.
applestories Skrevet 4. november 2017 #7 Skrevet 4. november 2017 Feirer med foreldre og søsken og følger tradisjonen; ribbe, pinnekjøtt, grovpølser, mårpølse, og det vanlige tilbehøret. Skulle jeg startet min egen tradisjon (og familie) ville det nok blitt kalkun med stuffing servert ved siden av. Nå lager vi det en dag i romjulen i stedet, håper det blir mulighet til det i år også.
Rosaprosa20 Skrevet 4. november 2017 #8 Skrevet 4. november 2017 Vi har alltid kalkun der vi her. Hadde laget det hjemme også
AnonymBruker Skrevet 4. november 2017 #9 Skrevet 4. november 2017 Helstekt indrefile, lammecarre eller spekebord. Klarer ikke bestemme meg. Anonymkode: 2d837...872
Jerry Lee Skrevet 4. november 2017 #10 Skrevet 4. november 2017 Vært alene på nyttårsaften de siste 15 år, og har pleid å steke en liten ribbe. Men i år vet jeg ikke om jeg gidder...er litt stusslig å lage bare til megsjøl.
AnonymBruker Skrevet 4. november 2017 #11 Skrevet 4. november 2017 2 minutter siden, Jerry Lee skrev: Vært alene på nyttårsaften de siste 15 år, og har pleid å steke en liten ribbe. Men i år vet jeg ikke om jeg gidder...er litt stusslig å lage bare til megsjøl. Jeg syns du skal lage en! Nyttårsaften eller ikke - ribbe gjør en hver kveld til en suksess..! Anonymkode: 20996...42b 3
Gjest Nori Skrevet 4. november 2017 #12 Skrevet 4. november 2017 Har alltid kalkun med tilbehør, men i år vurderer jeg and.
AnonymBruker Skrevet 4. november 2017 #13 Skrevet 4. november 2017 Pinnekjøtt og svineribbe begge dagene sannsyligvis. Det er iallefall det foreldrene mine har. Svigers pleier av og til å ha f.eks kalkun på nyttårsaften, vet ikke helt hvor vi skal være ennå. Anonymkode: f27c0...8d9
Jerry Lee Skrevet 4. november 2017 #14 Skrevet 4. november 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg syns du skal lage en! Nyttårsaften eller ikke - ribbe gjør en hver kveld til en suksess..! Anonymkode: 20996...42b ...ja, sant det. Med alt go'e tilbehøret. Jeg har jo ikke bestemt meg..vi får se.
Snuppah00 Skrevet 4. november 2017 #17 Skrevet 4. november 2017 Vet ikke. Blir noe enkelt. Skal være alene med dyra mine. Kjæresten må jobbe og orker ikke nyttårsfest.
Ullvott Skrevet 4. november 2017 #18 Skrevet 4. november 2017 Vi er alltid på hytta, og der har vi kokebluss, men ikke stekeovn. Som regel lager vi oss et biffmåltid med grønnsaker, saus og poteter til. Potetene bakes gjerne i folie på glørne i vedovnen, mens type grønnsaker og saus har variert litt fra år til år
ForestRun Skrevet 4. november 2017 #19 Skrevet 4. november 2017 Kalkun; hel eller en del av kalkunen. Avhenger om det bare blir meg og samboer eller flere
Dolce Skrevet 4. november 2017 #20 Skrevet 4. november 2017 (endret) Det blir nok pinnekjøtt med tilbehør. Same procedure as every years, Miss Sophie.... Endret 4. november 2017 av Dolce
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå