AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2017 #1 Skrevet 29. oktober 2017 Til middag og snacks? Er helt grønn, kommer bare på supper og når jeg tenker på middag tenker jeg bare på pizza og pasta, og det er vel ikke særlig sunt Med sunt mener jeg kalorifattig, egentlig ikke noe annet, det eneste som betyr noe er kalorifattig. Og vegetarsk. Må være vegetarsk. Anonymkode: cf827...175
saltyliquorice Skrevet 29. oktober 2017 #2 Skrevet 29. oktober 2017 Ovnsbakte grønnsaker Taco Wok Gryteretter Oppkuttede grønnsaker med kesamdip Toasta brød med avocado og tomat
Pringle Skrevet 29. oktober 2017 #3 Skrevet 29. oktober 2017 Vegetarisk? Kjøp/lån deg en kokebok, og lag mat med korn og gryn, grønnsaker og frukt, nøtter og frø, oljer, melkeprodukter og egg. Hvis du mener vegansk, er egg og melkeprodukter utelukket. Kalorifattig? Mindre porsjoner, færre måltider. Snacks er gjerne det første som ryker.
exictence Skrevet 31. oktober 2017 #5 Skrevet 31. oktober 2017 Grønnskasrisotte Vegetarlasagne Søtpotetpizza Pai med grønnsaker google Berit Nordstrand
Holistic Skrevet 1. november 2017 #6 Skrevet 1. november 2017 Selv er jeg veeldig fan av å steke/woke grønnsaker i panna med for eksempel hvitløk, salt, pepper og cayennepepper. Alle mulige grønnsaker forsåvidt (brokkoli, grønne bønner, mais, rødløk, squash, gulrot +++) og tilsette enten kokosmelk med rød/grønn/gul chilipaste eller sursøt chilisaus + soyasaus + tomatpuré og litt vann. Kan tilsette kikærter/bønner/tofu og spise med for eksempel ris eller nudler. Veldig enkelt, næringsrikt og godt :-)
AnonymBruker Skrevet 1. november 2017 #7 Skrevet 1. november 2017 Det er masse vegetarblogger på nettet, bruk google. Anonymkode: 4d8de...bb9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå