Gjest Anonym Bruker Skrevet 29. oktober 2017 #1 Skrevet 29. oktober 2017 (endret) Mat er i hovudsak en av de største utgiftspostene i et hjem utenom bustadlån,og matbudsjetett størrelse avhengi selvsagt av antall hustander m.m.... Kunne vert intrs. å høyrt hvordan dere planlegger matinnkjøp ,og legger lista for når det gjeld matforbruket.....Tidligere tider så handlet folk gjerne på salg og gjorde større innkjøp 1-2 g i mnd,og når butikkene la om til lengre oppningstider,så har dette endret seg...Tidligere var det hverken søndagsopne,døgnopne , langopningstider.......Har inntrykk av at mange idag handler på impuls,gr. lengre oppningstider og det finnes mye dårleg planlegging....Under ferietur i USA i fjor sommer registrerte eg at der finnes butikker hvor ein kan gjøre godhandel hos grosister til priser som ville gjordt enhver nordmann missunneleg...Bilde er fra en palle- butikk til en forstad i New York hvor vareutvalget var enormt til samanligning med en Rema 1000 og mange andre butikker i Norge,og priser vi bare kan drømme om i Norge... Endret 29. oktober 2017 av Anonym Bruker
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå