AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2017 #1 Skrevet 28. oktober 2017 Hvilket brød passer best til hummus - som et kveldsmåltid? Anonymkode: b1f12...255
AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2017 #2 Skrevet 28. oktober 2017 Naanbrød, eller hjemmelaga pitabrød. Anonymkode: 431e1...2d7
AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2017 #3 Skrevet 28. oktober 2017 Jeg synes nystekt focaccia også funker fint, selv om det blir en miks av to kjøkken. Anonymkode: 1bef1...1bc
Brunhilde Skrevet 28. oktober 2017 #4 Skrevet 28. oktober 2017 Jeg vil helst ha pitabrød til hummus, og så syns jeg faktisk hummus er godt som dip til forskjellige grønnsaker. 1
AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2017 #5 Skrevet 28. oktober 2017 grillet pitabrød/tortillalefser Anonymkode: ec3d0...385
Gjest Overrasket Skrevet 29. oktober 2017 #6 Skrevet 29. oktober 2017 23 hours ago, AnonymBruker said: Jeg synes nystekt focaccia også funker fint, selv om det blir en miks av to kjøkken. Anonymkode: 1bef1...1bc Dersom du erstatter kikerter med hvite bønner/cannellini-bønner blir det samme kjøkken Jeg liker faktisk best et hvitt surdeigsbrød med tykk, deilig skorpe og lett og luftig kjerne. En fransk, hvit boule f.eks. er helt perfekt til hummus. Den dype, rustikke brødsmaken passer ypperlig.
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2017 #7 Skrevet 29. oktober 2017 1 time siden, Overrasket skrev: Dersom du erstatter kikerter med hvite bønner/cannellini-bønner blir det samme kjøkken Jeg liker faktisk best et hvitt surdeigsbrød med tykk, deilig skorpe og lett og luftig kjerne. En fransk, hvit boule f.eks. er helt perfekt til hummus. Den dype, rustikke brødsmaken passer ypperlig. Klar over det, jeg lager også div. bønnedipper. Men det sjenerer meg ikke det minste å spise hummus på focaccia heller. Anonymkode: 1bef1...1bc
John_Felipe Skrevet 30. oktober 2017 #8 Skrevet 30. oktober 2017 Har hummus nesten hver uke i kjøleskapet. Bruker det som pålegg over knekkebrød som oftest. Men når jeg skal ha det til middag og slik så er super enkel flatbrød/roti det jeg foretrekker, som kun tar ca 5min å lage. 60g 00 mel, 1 klype cumin og nok vann til at det ikke stikker i hendene. blander sammen og steker det i en glovarm jernpanne Anbefaler virkelig å ha cumin i det, lukter utrolig godt! Noe som dette Min ser så klart ik like bra ut som Chef John sin
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå