AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2017 #1 Skrevet 26. oktober 2017 Lagde laksewok og ris idag, og det ble en del rester, nok til middag i morgen. Kan jeg oppbevare dette i kjøleskapet til i morgen, eller blir det bedervet allerede da? Anonymkode: e53f7...c73
T-Rex Skrevet 26. oktober 2017 #2 Skrevet 26. oktober 2017 Et par dager i et kjøleskap som holder under 5 grader går greit. Men ikke noe særlig mer.
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2017 #3 Skrevet 26. oktober 2017 Det går helt fint. Hvit fisk har en tendens til å få mer intens fiskelukt og smaker litt ekkelt neste dag som restemat (men er ikke skadelig), men laks er mye likt. Anonymkode: 485a2...372
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2017 #4 Skrevet 26. oktober 2017 Ikke noe problem. Dette gjøres også på hoteller. Rester av laksemiddag blir servert i lunsjbufféen dagen etter. Anonymkode: 7ad9e...2ff
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2017 #5 Skrevet 26. oktober 2017 Null stress Anonymkode: af0bb...f95
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå