AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2017 #1 Skrevet 21. oktober 2017 Har endel viltkjøtt i fryseren som jeg skulle ha kvernet til kjøttdeig, men kvier meg på grunn av kjøttkverna vi har. Er fra Kenwood, og ved hver minste antydning til annet enn rent kjøtt/muskel tettes den igjen. Bare bittelitt sene som man knapt ser får det til å stoppe opp 😔 Noen som kan anbefale en kvern som klarer å kverne noe av sener og diverse i alle fall? Anonymkode: 95ab3...6f2
Mrs.Fox Skrevet 22. oktober 2017 #2 Skrevet 22. oktober 2017 Jeg kjøpte på Felleskjøpet for mange år siden, og den er fortsatt like god. Aldri noen problemer med at den tettes. De har ikke den modellen jeg har lenger, men vil tro det er tilsvarende kvalitet på de som selges der i dag.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå