Gå til innhold

Bjørkepinner til pinnekjøtt, hvor kan det kjøpes?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hadde det ikke på Rema eller Kiwi som er i nærheten, kommer kanskje nærmere jul?

Noen andre butikker som kan tenkes å ha det nå? Skal lage pinnekjøtt til helgen og trenger hjelp :)

Anonymkode: 2769a...c7b

  • Liker 1
Skrevet

Mener Meny har det. 

Anonymkode: 32550...e15

Skrevet

Coop butikker bruker å ha det.

Men det er jo enkelt å bare hente en bjørkekvist ute og dele opp i passende lengder. Bare skylle godt først. Trenger ikke fjerne bark og småkvister.

Anonymkode: 6d3e7...9ef

  • Liker 2
Skrevet

Man kan også bruke en rist. 

Anonymkode: 32550...e15

  • Liker 3
Skrevet
33 minutes ago, AnonymBruker said:

Man kan også bruke en rist. 

Anonymkode: 32550...e15

Poenget med bjørkepinner er smaken de avgir i kjøttet.

Anonymkode: 6d3e7...9ef

Skrevet

Mange butikker har sikkert på lager, bare spør hvis de ikke har fått dem ut i hyllene ennå.

Skrevet

De fleste pleier ha bjørkepinner før jul. Finner du ikke kan du bruke en stålrist i bunnen av kjelen.

Anonymkode: d62ab...578

  • Liker 1
Skrevet

Det er lenge til jul. Men det finnes jo masse bjørk ute i naturen. Du skal bo temmelig spesielt til om du ikke kan knekke av noen bjørkepinner innen 1 km fra huset, jobben, eller et sted imellom.

 

  • Liker 2
Skrevet

Jeg så pinnekjøtt-pinner på Jernia i går. Sjekk der :)

Skrevet
På 19.10.2017 den 22.25, AnonymBruker skrev:

Poenget med bjørkepinner er smaken de avgir i kjøttet.

Anonymkode: 6d3e7...9ef

Bjørkepinner avgir ikke merkbar smak til kjøttet. Rist funker helt fint 

  • Liker 4
Skrevet

Må man ha trepinner for å lage pinnekjøtt? Kan ikke sånt jeg ass. Åssen lager man pinnekjøtt da? 

Anonymkode: 22fec...84c

Skrevet

Rema!

  • Liker 1
Skrevet

Kan man ikke bare sage noen biter fra en bjørkeved-kubbe?

Anonymkode: c98e9...3b4

Skrevet
5 hours ago, Lula said:

Bjørkepinner avgir ikke merkbar smak til kjøttet. Rist funker helt fint 

Der tar du feil.

Anonymkode: 6d3e7...9ef

Skrevet
28 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Der tar du feil.

Anonymkode: 6d3e7...9ef

OK, da smaker du forskjell og bruker derfor pinner.

Har kjørt blindtest på dette med flere kokker, og ingen av dem klarte å kjenne bjørkesmaken. 

Tror derfor at rist er et helt greit alternativ for de aller fleste

  • Liker 3
Annonse
Skrevet

De legger ikke ut pakkene med bjørkepinner før pinnekjøttet kommer i butikken, og det er enda en tre-fire uker til.

Skrevet
8 minutes ago, Lula said:

OK, da smaker du forskjell og bruker derfor pinner.

Har kjørt blindtest på dette med flere kokker, og ingen av dem klarte å kjenne bjørkesmaken. 

Tror derfor at rist er et helt greit alternativ for de aller fleste

Jeg bruker skikkelige pinner med bark, kvist og knopper. Pinnene i butikken som er høvla og behandlet er selvfølgelig noe skvip.

Anonymkode: 6d3e7...9ef

Skrevet
2 minutes ago, AnonymBruker said:

Jeg bruker skikkelige pinner med bark, kvist og knopper. Pinnene i butikken som er høvla og behandlet er selvfølgelig noe skvip.

Anonymkode: 6d3e7...9ef

Imponerende at du får tak i bjørk som har knopper på denne tiden av året. :fnise:

  • Liker 3
Skrevet
4 timer siden, Minya skrev:

De legger ikke ut pakkene med bjørkepinner før pinnekjøttet kommer i butikken, og det er enda en tre-fire uker til.

Jeg har sett pinnekjøtt i mange butikker, både Rema, Kiwi og Meny har dette nå, så man må nok ikke vente 3-4 uker, nei :)

Skrevet

Dette med at bjørkepinner avgir smak til kjøttet er bare tull.

Rist er like greit.

Anonymkode: 1cb51...0ab

  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...