AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2017 #1 Skrevet 19. oktober 2017 Hadde det ikke på Rema eller Kiwi som er i nærheten, kommer kanskje nærmere jul? Noen andre butikker som kan tenkes å ha det nå? Skal lage pinnekjøtt til helgen og trenger hjelp Anonymkode: 2769a...c7b 1
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2017 #2 Skrevet 19. oktober 2017 Mener Meny har det. Anonymkode: 32550...e15
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2017 #3 Skrevet 19. oktober 2017 Coop butikker bruker å ha det. Men det er jo enkelt å bare hente en bjørkekvist ute og dele opp i passende lengder. Bare skylle godt først. Trenger ikke fjerne bark og småkvister. Anonymkode: 6d3e7...9ef 2
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2017 #4 Skrevet 19. oktober 2017 Man kan også bruke en rist. Anonymkode: 32550...e15 3
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2017 #5 Skrevet 19. oktober 2017 33 minutes ago, AnonymBruker said: Man kan også bruke en rist. Anonymkode: 32550...e15 Poenget med bjørkepinner er smaken de avgir i kjøttet. Anonymkode: 6d3e7...9ef
cleangal Skrevet 19. oktober 2017 #6 Skrevet 19. oktober 2017 Mange butikker har sikkert på lager, bare spør hvis de ikke har fått dem ut i hyllene ennå.
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2017 #7 Skrevet 19. oktober 2017 De fleste pleier ha bjørkepinner før jul. Finner du ikke kan du bruke en stålrist i bunnen av kjelen. Anonymkode: d62ab...578 1
H80 Skrevet 20. oktober 2017 #8 Skrevet 20. oktober 2017 Det er lenge til jul. Men det finnes jo masse bjørk ute i naturen. Du skal bo temmelig spesielt til om du ikke kan knekke av noen bjørkepinner innen 1 km fra huset, jobben, eller et sted imellom. 2
Snuppeluppen Skrevet 20. oktober 2017 #9 Skrevet 20. oktober 2017 Jeg så pinnekjøtt-pinner på Jernia i går. Sjekk der
Lula Skrevet 22. oktober 2017 #10 Skrevet 22. oktober 2017 På 19.10.2017 den 22.25, AnonymBruker skrev: Poenget med bjørkepinner er smaken de avgir i kjøttet. Anonymkode: 6d3e7...9ef Bjørkepinner avgir ikke merkbar smak til kjøttet. Rist funker helt fint 4
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2017 #11 Skrevet 22. oktober 2017 Må man ha trepinner for å lage pinnekjøtt? Kan ikke sånt jeg ass. Åssen lager man pinnekjøtt da? Anonymkode: 22fec...84c
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2017 #13 Skrevet 22. oktober 2017 Kan man ikke bare sage noen biter fra en bjørkeved-kubbe? Anonymkode: c98e9...3b4
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2017 #14 Skrevet 22. oktober 2017 5 hours ago, Lula said: Bjørkepinner avgir ikke merkbar smak til kjøttet. Rist funker helt fint Der tar du feil. Anonymkode: 6d3e7...9ef
Lula Skrevet 22. oktober 2017 #15 Skrevet 22. oktober 2017 28 minutter siden, AnonymBruker skrev: Der tar du feil. Anonymkode: 6d3e7...9ef OK, da smaker du forskjell og bruker derfor pinner. Har kjørt blindtest på dette med flere kokker, og ingen av dem klarte å kjenne bjørkesmaken. Tror derfor at rist er et helt greit alternativ for de aller fleste 3
Minya Skrevet 22. oktober 2017 #16 Skrevet 22. oktober 2017 De legger ikke ut pakkene med bjørkepinner før pinnekjøttet kommer i butikken, og det er enda en tre-fire uker til.
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2017 #17 Skrevet 22. oktober 2017 8 minutes ago, Lula said: OK, da smaker du forskjell og bruker derfor pinner. Har kjørt blindtest på dette med flere kokker, og ingen av dem klarte å kjenne bjørkesmaken. Tror derfor at rist er et helt greit alternativ for de aller fleste Jeg bruker skikkelige pinner med bark, kvist og knopper. Pinnene i butikken som er høvla og behandlet er selvfølgelig noe skvip. Anonymkode: 6d3e7...9ef
Minya Skrevet 22. oktober 2017 #18 Skrevet 22. oktober 2017 2 minutes ago, AnonymBruker said: Jeg bruker skikkelige pinner med bark, kvist og knopper. Pinnene i butikken som er høvla og behandlet er selvfølgelig noe skvip. Anonymkode: 6d3e7...9ef Imponerende at du får tak i bjørk som har knopper på denne tiden av året. 3
JackIost Skrevet 22. oktober 2017 #19 Skrevet 22. oktober 2017 4 timer siden, Minya skrev: De legger ikke ut pakkene med bjørkepinner før pinnekjøttet kommer i butikken, og det er enda en tre-fire uker til. Jeg har sett pinnekjøtt i mange butikker, både Rema, Kiwi og Meny har dette nå, så man må nok ikke vente 3-4 uker, nei
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2017 #20 Skrevet 22. oktober 2017 Dette med at bjørkepinner avgir smak til kjøttet er bare tull. Rist er like greit. Anonymkode: 1cb51...0ab 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå