Gjest gjest1 Skrevet 22. januar 2005 #1 Skrevet 22. januar 2005 Jeg er ikke spesielt begeistret for Tine, så gjør mitt beste for å ikke kjøpe produkter fra de.. Men. Synnøve hvitost smaker bra, men den er umulig å skjære av! Når det er ca 2 cm av osten, så blir den skikkelig vrang. Vanskelig å raspe er den også.. :-? Er det flere som har opplevd dette, og har dere noen tips?
Arkana Skrevet 23. januar 2005 #2 Skrevet 23. januar 2005 Jeg kjøper den heller i ferdige skiver. Spiser den bare på brødskiven uansett, bruker andre oster til gratinering, pizza o.l.
Gjest zarif Skrevet 23. januar 2005 #3 Skrevet 23. januar 2005 syns den er perfekt når jeg smelter den oppå en løvbiff f.eks. svært smakfull! mye bedre enn jarlsberg, den egner seg ikke som smelteost.
Tusseline Skrevet 23. januar 2005 #4 Skrevet 23. januar 2005 Jepp, jeg har også lagt merke til fenomenet. Tror det har noe med at osten er veldig myk, og at det da er vanskelig å skjære av. Ingen tips, dessverre. :-(
Gjest Anonymous Skrevet 23. januar 2005 #5 Skrevet 23. januar 2005 Kanskje det funker å legge den i fryseren et minutts tid?
smile Skrevet 23. januar 2005 #6 Skrevet 23. januar 2005 Samme problem her, derfor er norvegia mye bedre!
silja Skrevet 23. januar 2005 #7 Skrevet 23. januar 2005 men norwegia smaker BLÆH :-? nesten litt tørr liksom.... ekkel ost
Gjest Gjesta Skrevet 23. januar 2005 #8 Skrevet 23. januar 2005 Svigermor hadde Synnøve Ekstra Lett hvitost i skapet, og det er muligens noe av det ekleste jeg har smakt. Den er nesten gjennomsiktig, og smaker plast (kan kanskje brukes som mellomleggspapir). Jeg liker Synnøve, eller ideen, men ikke (og nå snakker jeg ikke om den lette, men den normale) hvitosten. Goudaen til Synnøve er god!
chimp Skrevet 23. januar 2005 #9 Skrevet 23. januar 2005 Svigermor hadde Synnøve Ekstra Lett hvitost i skapet, og det er muligens noe av det ekleste jeg har smakt. Den er nesten gjennomsiktig, og smaker plast (kan kanskje brukes som mellomleggspapir). Jeg liker Synnøve, eller ideen, men ikke hvitosten. Huff! Høres forferdelig ut! Hvis jeg var så opptatt av å telle kalorier at jeg kun unnet meg EKSTRA LETT ost, hadde jeg heller stått over hele oste-spisingen. Jeg vil ellers tro det er den ordinære gul-osten fra Synnøve tråd-starter mente, og den smaker jo godt!
Gjest Gjesta Skrevet 23. januar 2005 #10 Skrevet 23. januar 2005 Huff! Høres forferdelig ut! Hvis jeg var så opptatt av å telle kalorier at jeg kun unnet meg EKSTRA LETT ost, hadde jeg heller stått over hele oste-spisingen. Jeg er fullstendig enig! (det er ikke jeg som teller kalorier...), men jeg liker ikke den normale hvitosten til Synnøve, heller, med hederlig unntak av Goudaen.
Gjest Anonymous Skrevet 23. januar 2005 #11 Skrevet 23. januar 2005 Synnøve er ekkelt, norvegia er digg
Gjest gjest1 Skrevet 23. januar 2005 #12 Skrevet 23. januar 2005 Svigermor hadde Synnøve Ekstra Lett hvitost i skapet' date=' og det er muligens noe av det ekleste jeg har smakt. Den er nesten gjennomsiktig, og smaker plast (kan kanskje brukes som mellomleggspapir).[/quote'] Godt sagt! Norvegia er best!
Gjest Lilleulv Skrevet 23. januar 2005 #13 Skrevet 23. januar 2005 Norvegia er helt klart min favoritt!!!!
Gjest LoisLane Skrevet 23. januar 2005 #14 Skrevet 23. januar 2005 Jeg liker godt Synnøves gulost, men den ER veldig myk. Tror den inneholder mye myse.
Gjest gjest1 Skrevet 23. januar 2005 #15 Skrevet 23. januar 2005 Akk, da er det ikke noe å gjøre med det. Skal nok lide meg igjennom det. Synes den smaker bedre enn norwegia.
Gjest Anonymous Skrevet 24. januar 2005 #16 Skrevet 24. januar 2005 Når osten blir så håpløs at det er umulig å bruke ostehøvel får den en runde med stavmikseren. På den måten får man brukt opp hele osten. Tidligere kastet jeg utrolig mye ost!
Gjest Emera Skrevet 24. januar 2005 #17 Skrevet 24. januar 2005 Goudaen til Synnøve er god! Ja, den er nydelig! Men den mugler fryktelig fort! Jeg har også funnet Gouda som har vært muggen allerede i butikkhylla. Og da har den jo ikke engang vært åpnet!
Gjest 1111 Skrevet 24. januar 2005 #18 Skrevet 24. januar 2005 Jeg må være grusomt sær, for den eneste gulosten jeg liker er Norvegia :oops:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå